Aareon op de CorporatieGids LIVE Kennisdag

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Natuurlijk is Aareon ook weer aanwezig bij CorporatieGids LIVE! Wij zorgen op deze ochtend twee verschillende sessies! In het kader van Multichannel communicatie verzorgen wij de sessie: Fox Contact, maak(t) elk gesprek compleet. En daarom gaan wij graag met u in gesprek.

Fox Contact is onze callcenterapplicatie die volledig aansluit op de moderne communicatiebehoeften van corporaties én haar klanten. Aareon biedt met Fox Contact een zeer intuïtieve KCC-oplossing. Eenvoud en efficiëntie staan centraal. Alle relevante disciplines overzichtelijk op één plek. Een volledige integratie met Tobias die zorgt voor een optimale samenwerking tussen front- en backoffice, zodat de callcentermedewerker snel en eenvoudig de benodigde zaken kan inzien, registreren en uitvoeren voor uw klant. Reserveert u alvast een contactmoment met ons in uw agenda?

En in het kader van BIM - Vastgoedsturing - Vastgoeddata - Asset management geven wij de volgende presentatie:

Wetland Wonen over waardesturing en het maken van investeringsanalyses

De corporatiesector heeft te maken met een toenemende vraag op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwopgaven.

Dit vraagt om een scherpe sturing op de vastgoedportefeuille en de financiële effecten van de investeringen. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden!

Wetland Wonen heeft om deze reden waardesturing een prominentere plaats gegeven in haar organisatie. Eind vorig jaar is het hernieuwde assetplan opgeleverd. Een CO2-neutrale vastgoedportefeuille in 2030 is een van de belangrijke doelen. Hier zijn grote investeringen mee gemoeid. De vraag is: Zijn het ook financieel verantwoorde investeringen?

In deze presentatie legt projectontwikkelaar Ermand Oussoren uit welke stappen Wetland Wonen heeft gezet op gebied van waardesturing en wat de eerste resultaten zijn. Hierbij wordt ook specifiek stil gestaan bij de investeringsanalyse. Hoe maakt Wetland Wonen de juiste afweging?

Schrijf u in voor onze sessies om 9.30/10.15/11.00 uur!

De CorporatieGids LIVE Online Kennisdagen 2021 zijn vier ochtenden waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante online kennissessies verzorgen.

Wanneer en waar? 
De kennissessies vinden online plaats op dinsdag 2 maart 2021, donderdag 8 april, dinsdag 11 mei en donderdag 10 juni: Gewoon te bezoeken vanaf je (thuis)werkplek! Het programmeren en uitnodigen geschiedt per ochtend.

Op dinsdag 11 mei vinden kennissessies plaats rondom de onderwerpen: Procesoptimalisatie, Multichannel communicatie en Vastgoedsturing - Vastgoeddata - Asset managemant - BIM.

Voor wie? 
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één ochtend meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het orienteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie.

Hoe werkt het? 
De kennissessies duren 30 minuten en zijn per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:

  • op één ochtend de mogelijkheid om online meerdere kennissessies van leveranciers en adviseurs te bezoeken;

  • snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn.

U kunt zich hier aanmelden. Wij kijken er naar uit om u online te zien!

Bron: Aareon, Foto: Aareon