Aareon over Fox Contact op CorporatieGids LIVE

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Natuurlijk is Aareon ook weer aanwezig bij de CorporatieGids LIVE kennisdag! Schrijf u in voor onze sessie 'Fox Contact: de oplossing voor al uw klantvragen en -processen'. De CorporatieGids LIVE kennisdag 2019 wordt georganiseerd voor corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen.

De CorporatieGids LIVE kennisdag 2019 is één dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

Waar en wanneer?
De kennissessies vinden plaats op 16 april 2019 in Van der Valk Hotel Vianen.

Voor wie? 
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer u zich aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor uw woningcorporatie.

Hoe werkt het? 
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:

  • op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies te bezoeken;
  • snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn;
  • netwerken met vakgenoten.

12.00 uur - Aareon verzorgt de sessie 'Fox Contact: de oplossing voor al uw klantvragen en -processen'
Fox Contact biedt uw medewerkers de meest complete informatie om huurders via diverse kanalen van het juiste antwoord te voorzien. Aangevuld met kennisbank, telefonie-integratie én toegang tot alle relevante documenten heeft u op elke vraag een antwoord. Verder zorgt Fox Contact ervoor dat medewerkers zelfstandig processen kunnen starten, informatie kunnen aanvullen én processen kunnen beëindigen. Telefonisch, aan de balie, maar ook zeker onderweg en bij de huurder thuis aan tafel.

U kunt zich hier inschrijven.

Bron: Aareon | Foto: Aareon