Aareon over haar sessie Beoordelingskader Aw/WSW op CorporatieGids LIVE

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Natuurlijk is Aareon ook weer aanwezig bij de CorporatieGids LIVE kennisdag! Schrijf u in voor onze sessie Beoordelingskader Aw/WSW: Hoe richt je financiële sturing in op basis van beleidswaarde?

De CorporatieGids LIVE kennisdag 2018 wordt georganiseerd voor corporatiemedewerkers die op een efficiente manier kennis willen opdoen.

Wat is het?
De CorporatieGids LIVE kennisdag 2018 is één dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

Waar en wanneer?
De kennissessies vinden plaats op 12 april 2018 in Expo Houten.

Voor wie? 
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het orienteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie.

Hoe werkt het? 
De kennissessies duren 45 minuten en zijn zoveel als mogelijk per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Na elke sessie is er een korte pauze van 15 minuten. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:
- op één dag de mogelijkheid om meerdere kennissessies te bezoeken; 
- snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn; 
- netwerken met vakgenoten.

12.00 uur Beoordelingskader Aw/WSW: Hoe richt je financiële sturing in op basis van beleidswaarde?

Aareon en Finance Ideas bieden samen een integrale oplossing om te sturen op en te verantwoorden over de beleidswaarde. Op dit moment ligt het financieel beoordelingskader van Aw en WSW ter consultatie. Wat is de visie van Aareon en Finance Ideas op hoe u uw afdelingen Vastgoed en Financiën op beleidswaarde kunt inrichten als het gaat om portfolio-, asset- en treasurymanagement en wat is de meerwaarde van het geïntegreerde productenaanbod van Aareon en Finance Ideas.

U kunt zich hier aanmelden.

Bron: Aareon