Aareon over Tobias365 op de CorporatieGids LIVE Online Kennisdag

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Natuurlijk is Aareon ook weer aanwezig bij de CorporatieGids LIVE! Schrijf u in voor onze sessie ‘Grote kans dat u al er al een glimp van heeft opgevangen. Ons nieuwe Tobias 365 leeft volop!’.

De eerste klanten zijn live met Tobias 365! Hoe ziet hun werkdag er nu dan uit? Werken vanuit je webbrowser. Jouw werkvoorraad in één oogopslag in beeld, dankzij het dashboard met eigen werkgebieden. En een slimme taakbegeleider die altijd tot je beschikking staat om je in ieder proces te assisteren. Benieuwd hoe het team presteert? Ook Power BI is in jouw werkgebied geïntegreerd, dus je kunt deze inzichten direct interactief gebruiken. Benieuwd naar alle ontwikkelingen in Tobias 365?

Schrijf u in voor onze sessies om 9.30/10.15/11.00 uur!
De CorporatieGids LIVE Online Kennisdagen 2021 zijn vier ochtenden waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante online kennissessies verzorgen.

Wanneer en waar? 
De kennissessies vinden online plaats op dinsdag 2 maart 2021, donderdag 8 april, dinsdag 11 mei en donderdag 10 juni: Gewoon te bezoeken vanaf je (thuis)werkplek! Het programmeren en uitnodigen geschiedt per ochtend.

Donderdag 8 april vinden kennissessies plaats rondom de onderwerpen: ERP, Finance Treasury Risk & Control en Woonruimteverdeling.

Voor wie? 
Corporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één ochtend meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het orienteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie.

Hoe werkt het? 
De kennissessies duren 30 minuten en zijn per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. U kunt zich zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:

  • op één ochtend de mogelijkheid om online meerdere kennissessies van leveranciers en adviseurs te bezoeken;
  • snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn.

U kunt zich hier aanmelden. Wij kijken er naar uit om u online te zien!

Bron: Aareon, Foto: Aareon