Andersom: Als mensen verandering dragen, zorgt verandering voor succes

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Verandering is onlosmakelijk verbonden met het leven. Ook voor corporaties geldt dat. Maar hoe zorg je ervoor dat de veranderingen écht landen zodat je je organisatie ontwikkelt, software upgradet of medewerkers meeneemt? Andersom vertelt er op 22 september meer over tijdens CorporatiePlein, en organisatieadviseur Caroline Post licht alvast een tipje van de sluier op over wat bezoekers op de stand van Andersom kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
De stand van Andersom staat in het teken van beweging en spel, letterlijk en figuurlijk. Zoals iedereen weet is bewegen goed voor je, voor zowel lichaam als geest. Het houdt je gezond en scherp. Maar beweging is ook essentieel als je aan de slag wilt, iets voor elkaar wilt krijgen en wilt veranderen. Elke verandering begin bij een eerste stap, de eerste beweging. Ga maar eens na: een groep mensen staat bij elkaar en maak denkbeeldige lijnen tussen al deze personen. Want gebeurt er als vervolgens één iemand in de groep zich verplaatst? Juist, alle ‘lijnen’ komen in beweging. Als jij beweegt, beweegt alles om je heen ook. En als je zaken voor elkaar wilt krijgen, is dit onmisbaar.

Andersom is er voor bezoekers van CorporatiePlein. Om met je in gesprek te gaan waar jij het over wilt hebben. Wellicht heb je een concrete vraag over een verandertraject, selectietraject of implementatie van een systeem, wil je aan de slag met het opstellen van een I&A beleidsplan of heb je een ander vraagstuk waar je graag met één van onze organisatieadviseurs over wilt sparren. Loop dan vooral even langs of maak vooraf een afspraak via hallo@tijdvoorandersom.nl.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
We houden deze keer geen kennissessies maar gaan graag met bezoekers in gesprek over hoe je digitaliseringsvraagstukken vormgeeft zoals een gedragen I&A beleidsplan, selectietrajecten en implementaties van bijvoorbeeld ERP-systemen, klantportalen of een outsourcingspartner. En andere vragen waarbij het verbinden van I&A aan de business altijd voorop staat. Maar ook voor vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, verandering of dienstverlening kun je bij ons terecht.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Met vragen over digitalisering zoals selectietrajecten, implementaties, I&A-beleidsplannen, procesoptimalisaties en dienstverleningsvraagstukken ondersteunen wij corporaties graag. Het verbinden van mensen, processen én systemen is waar het om draait. Daarbij draait het altijd om de organisatie en haar medewerkers. Want als mensen verandering dragen, zorgt verandering voor succes. Daar geloven wij in. Dat is wat wij doen.

Andersom is op CorporatiePlein te vinden op stand 49.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Andersom