Andersom: Hoe digitaal fit is jouw organisatie?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De digitalisering in de sector is niet te stoppen en gaat steeds sneller. Dat vraagt nogal wat van organisaties en haar medewerkers. Hoe digitaal fit zijn zij en hoe zorg je ervoor dat digitalisering helpt de organisatiedoelen te realiseren? Andersom vertelt erover tijdens CorporatiePlein en voorafgaand aan het evenement spraken wij alvast met organisatieadviseur Sebastiano Piras.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Hoe digitaal fit is jouw organisatie en hoe digitaal fit ben jij? Digitalisering vraagt veel van organisaties en daarmee ook van de medewerkers. Ben je vaardig met systemen, ben je je bewust van wat digitalisering van jou vraagt, wat de risico’s zijn en hoe je het kunt gebruiken en toepassen in jouw werk en persoonlijke ontwikkeling?

Andersom begeleidt organisaties die aan de slag willen met digitalisering. Wij zorgen er daarbij voor dat we medewerkers uit de hele organisatie betrekken. Digitalisering is immers onderdeel van ieders werkzaamheden en dus van iedere medewerker, en niet alleen van het team I&A. Waar staat de organisatie en waar sta jij als het gaat om digitalisering? Tijdens CorporatiePlein kom je er op onze stand door middel van een spel levend ganzenbord achter hoe digitaal fit jij bent! Speel je mee?

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Hoe kom je gegeven de organisatiedoelen, tot een passende I&A-strategie voor jouw organisatie? Welke beleidskaders zijn verstandig en passend? Hoe passen alle systemen bij elkaar? Hoe organiseren we het informatiemanagement en het beheer intern? Hoe selecteren we de juiste systemen voor onze organisatievraagstukken? Het is een greep uit de vragen die organisaties ons stellen én waar wij jouw organisatie graag bij ondersteunen.

Bij al deze vragen geldt ook: wat is daarbij de impact op de organisatie? En de belangrijkste vraag: hoe zorgen we ervoor dat medewerkers op een goede en effectieve manier met systemen werken? Dit is precies waarvoor je bij ons terecht kunt. Loop vooral eens langs bij onze stand en maak kennis met onze organisatieadviseurs.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Of het nu gaat over organisatieontwikkelingsvraagstukken in het algemeen of op het gebied van digitalisering zoals het opstellen van een I&A strategie, de selectie van een nieuw systeem of de implementatie van een systeem; wij zijn het bureau dat jouw organisatie daarbij ondersteunt. We zorgen voor gedragenheid in de organisatie: van de visie, de keuze of het nieuwe systeem en de daaruit voortvloeiende andere werkwijzen.

Want: als mensen verandering dragen, zorgt verandering voor succes! Daar geloven wij in, dat is wat wij doen!

Andersom is op CorporatiePlein te vinden op stand 9.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Andersom