AVW2: Corporaties ondersteunen bij de ontwikkeling van mens en organisatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om de uitdagingen van morgen het hoofd te kunnen bieden, is de ontwikkeling van mens en organisatie onontbeerlijk. AVW2 vertelt op CorporatiePlein meer over hoe het corporaties hierbij kan helpen. CorporatieGids.nl sprak alvast met eigenaar Jos Vervoort over wat bezoekers van de vakbeurs op de stand van de corporatie-expert kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Wij zijn onafhankelijke corporatiespecialisten die hulp bieden bij het ontwikkelen van mens en organisatie en bij het verder professionaliseren van de bedrijfsvoering. Centraal op CorporatiePlein staat het vraagstuk van de corporatie of de medewerker. Samen zoeken we naar een oplossing die past bij dat vraagstuk, en dat is maatwerk. En uiteraard gebruiken we daarbij de ervaring die we hebben van onze werkzaamheden bij andere corporaties.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
CorporatiePlein-bezoekers kunnen voor twee kennissessies terecht op de stand van AVW2. Allereerst ‘Uw I&A-beleidsplan op 1 A4’. Hierin nemen we mensen mee in een door AVW2 ontwikkelde aanpak om te komen tot een compact beleidsplan dat gedragen wordt door zowel bestuur of directie als de werkvloer.

In de sessie ‘Ketensamenwerking’ vertellen we over onze ervaring met ketensamenwerking tussen woningcorporaties, huurders en onderhoudsbedrijven waarbij we ingaan op de samenhang tussen mensen, organisaties en systemen. We gaan ook in op specifieke vragen van de deelnemers en vertalen dit naar praktische tips.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
We zijn een adviesbureau dat zich volledig richt op woningcorporaties. We helpen corporaties in hun ontwikkeling van organisatie en mensen. Bijvoorbeeld op de gebieden ICT-beleid, -realisatie en -optimalisatie, procesverbetering, vastgoedsturing én interim management, werving en selectie.

AVW2 is op CorporatiePlein te vinden op stand 4.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: AVW2