Bart Kalshoven wordt Chief Technology Officer (CTO) voor Aareon NL

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met ingang van 1 januari 2019 wordt Bart Kalshoven Chief Technology Officer (CTO) voor Aareon NL.

Chief Technology Officer
Het is de visie van Aareon dat ook vastgoedprocessen steeds verder gedigitaliseerd zullen worden met als belangrijke katalysator nieuwe technologie. Het beschikbaar stellen van een robuust en veilig platform voor onze klanten met goede integratiemogelijkheden tussen de oplossingen uit de Aareon Groep en die van de strategische partners van Aareon vormt de basis van onze groeiambities. Op gebied van productontwikkeling zal Aareon nog nadrukkelijker gaan samenwerken met de andere Europese Aareon-vestigingen. 

De Chief Technology Officer speelt hierin een strategische rol en vormt de spil bij het bepalen van onze investeringen en daarmee ons productbeleid. 

Jeroen Kuiper, algemeen directeur Aareon NL: “Aareon en Kalshoven hebben allebei over de jaren heen een belangrijke marktpositie kunnen opbouwen respectievelijk in de sociale volkshuisvesting en in de commerciële vastgoedmarkt. Wij realiseren ons dat we voortdurend moeten investeren en innoveren om onze koppositie als automatiseerder in deze markten te behouden. We zien Bart Kalshoven als een krachtige en strategische denker. Daarom zijn we blij dat hij de uitdaging wil aangaan om als CTO ons managementteam te versterken en zich in deze rol aan ons te verbinden voor de komende jaren”.

Nieuwe directeur van Kalshoven Automation
De directie van Aareon NL heeft in Marion Gootzen een geschikte kandidaat gevonden als nieuwe directeur van Kalshoven Automation. Marion heeft in haar rijke loopbaan veel ervaring opgedaan bij diverse IT-leveranciers. Ofschoon de vastgoedbranche een nieuwe uitdaging voor haar is, hebben wij er alle vertrouwen in dat ze ook snel thuis zal zijn in de doelmarkt van Kalshoven met haar specifieke behoeften. 

“Marion gaat zich samen met het volledige team van Kalshoven inzetten voor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor de commerciële vastgoedmarkt. Ik kijk er naar uit om vanuit mijn nieuwe rol samen te werken aan oplossingen van morgen voor de commerciële vastgoedmarkt”, aldus Bart Kalshoven.

Bron: Aareon | Foto: Aareon