BE Impulse: Corporaties verder helpen bij vraagstukken met ervaring en passende competenties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties staan voor een immense opgave als het gaat om bouwen, verduurzamen of betaalbaarheid. Daarvoor is een efficiënte organisatie onmisbaar, gesteund door soepele processen en goedwerkende ICT-systemen. BE Impulse helpt corporaties bij een breed scala aan onderwerpen en vertelt daar op 14 september over op CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs hier alvast over met mede-eigenaar Bertine Scholten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Wij zijn niet te vangen in één centraal onderwerp, maar zijn van alle markten thuis. Zorgvuldig hebben we de afgelopen jaren een mooi change-team samengesteld. Allemaal met ruime ervaring in de woningcorporatiebranche en elk van ons komt dan ook met de 'voeten uit de klei'. Wij begrijpen heel goed dat als je een bepaalde strategische keuze maakt, wat dat betekent voor de vakman bij de bewoners thuis of voor de klantadviseur aan de telefoon. Met deze ervaring en de juiste passende competenties helpen wij woningcorporaties van begin tot eind met hun vraagstukken. Van strategisch advies en projectmanagement tot aan functioneel beheer, het geven van trainingen en testcoördinatie. 

Wij denken en managen niet alleen, wij zijn juist ook van het doen! We kunnen een organisatie aanvullen waar nodig en werken vanuit het principe ‘continu verbeteren’. Zo kunnen wen we een rol invullen zodat de juiste kennis en vaardigheden toegevoegd worden aan een team, maar zorgen we er altijd voor dat we dit ook overbrengen aan de collega’s intern. Dit met als doel dat zij in staat gaan zijn om het straks zelf te kunnen. Meedenken, daar ligt onze kracht.  

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wil je weten of je je applicatielandschap wel ten volle gebruikt, ben je op zoek naar welke ICT-oplossingen er nu zijn in de markt of zoeken jullie handjes die kunnen bijspringen? Kom dan kennismaken met ons. Wij bieden enthousiaste ondersteuning, hebben inhoudelijke expertise én kennis van de processen en helpen jullie graag vooruit. Wij kunnen je vertellen hoe wij een meerwaarde kunnen leveren voor de organisatie en kunnen bijdragen aan het bereiken van jullie doelen. Leg gerust je probleem of dilemma bij ons voor. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! 

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen onder andere met:

 • Het opstellen van een ECM-strategie die gedragen is door de organisatie. 
 • De begeleiding van veranderkundige trajecten.
 • Het maken van een klantvisie of dienstverleningsstrategie.
 • Projectmanagement van zowel grote als kleine complexe ICT én organisatie trajecten. 
 • Het opstellen van een klantreis inclusief vertaling naar de applicaties. 
 • De begeleiding van selectie- of implementatietrajecten. 
 • Het optimaliseren van de processen en de klantdienstverlening. 
 • Het beoordelen van issues en coördineren van testtrajecten. 
 • Het coördineren en geven van proces én applicatie trainingen. 
 • Een analyse van het gebruik van een applicatie voor optimalisatie. 
 • Een extra paar handen in de vorm van interim management of functioneel beheer.

BE Impulse is op CorporatiePlein te vinden op stand 45.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: BE Impulse