Brink: Vastgoedeigenaren en -beheerders écht grip op hun vastgoed geven

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties besteden veel aandacht aan het onderhouden en verduurzamen van hun bezit. Hoe doe je dat op een efficiënte manier en hoe laat je software die processen optimaal ondersteunen? Brink vertelt er op 14 september over tijdens CorporatiePlein en wij spraken voorafgaand aan de beurs alvast met Senior Manager Projecten Mark Bitter.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Centraal op onze stand staat de introductie van onze nieuwste softwaretool: Ibis Sturen op Vastgoed. Deze slimme softwaretool vereenvoudigt het beheer en onderhoud van vastgoed, door het filteren van gebreken per bouwdeel en installatie in combinatie met het beleid van de woningcorporatie.

De voordelen op een rij:

  • Filteren en rapporteren van ongewenste gebreken op basis van zelf te definiëren niveaus of labels volgens NEN2767.
  • Voorkomen dat ongewenste gebreken over het hoofd worden gezien bij het beoordelen van de (geaggregeerde) conditiescores van gebouwen en installaties.
  • Inzicht krijgen in het type en de ernst van de gebreken.
  • Tijd besparen en fouten voorkomen door het vastgoedbeleid te registreren in de beheersoftware en het automatiseren van het planningsproces.

Daarnaast laten wij de laatste ontwikkelingen zien van Ibis software voor Vastgoed, waaronder de volledig nieuwe inspectie applicatie – Ibis Inspecteren voor Vastgoed – en de AI-methode voor het bepalen van de hoeveelheden in combinatie met de NEN2767.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Woningcorporaties kunnen bij ons terecht voor het verduurzamen en onderhouden van hun vastgoedportefeuille. En met name hoe dit efficiënter en eenvoudiger kan. Maar ook vragen over inventarisatie, MJOB’s, onderhoudsplanning, NEN2580 en NEN2767-inspecties, EPA’s en zelfs vragen over slimmer aanbesteden worden bij ons graag beantwoord.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Bij Brink combineren we de expertise van management, advies en software. Door onze integrale aanpak en slimme oplossingen zijn wij in staat om vastgoedeigenaren en -beheerders echt grip op hun vastgoed te geven.

Brink is op CorporatiePlein te vinden op stand 28.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Brink