Chaptr2: Corporaties klaarmaken voor de toekomst door samen te denken, doen, leren en te innoveren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het speelveld waarin corporaties opereren verandert continu. Jezelf klaarstomen voor de toekomst zodat je optimaal kunt anticiperen op het geen dat verandert, is daarom essentieel. Chaptr2 vertelt op CorporatiePlein meer over hoe het corporaties hierbij kan helpen, en wij spraken vooraf alvast kort hierover met directeur Annelies van den Berg.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Wij vertellen graag over hoe wij corporaties kunnen helpen om zich klaar te maken voor de toekomst door samen te denken, doen, leren en te innoveren. Voorbeelden hiervan zijn het vertalen van een ondernemingsplan naar een digitale strategie om bijvoorbeeld processen te verbeteren en te digitaliseren, digitale dienstverlening aan klanten aan te bieden en datagedreven te werken. Of we gaan samen aan de slag om de I&A-organisatie toekomstbestendig te maken.

Vervolgens kunnen wij ook helpen dit tot uitvoering te brengen. We gaan graag in gesprek over onze aanpak bij selecties en implementaties, maar ook over hoe wij helpen bij continu verbeteren door bijvoorbeeld verspillingen uit processen te halen en processen te digitaliseren. Ook kunnen wij de beheerorganisatie ontzorgen met professionele functioneel beheerders en specialisten in informatiebeveiliging.

Bij al deze veranderingen staan de collega’s bij de corporaties centraal. Uiteindelijk moeten zij met de veranderingen aan de slag. Wij vertellen graag hoe wij corporaties helpen digitaal fitte medewerkers te krijgen en hoe wij helpen bij het ontwikkelen van het digitale DNA. Denk aan training, coaching en begeleiding on the job.

Wil je een probleem aanpakken op een nieuwe manier, een nieuwe technologie de organisatie inbrengen of juist kleine verbeteringen doorvoeren? Wij inspireren bezoekers in een gesprek en helpen graag bij het realiseren van innovaties.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Chaptr2 organiseert geen kennissessies omdat iedere vraag een persoonlijke aanpak verdient. Heeft jouw corporatie een uitdaging op één of meerdere van de bovenstaande vlakken? Weet je niet hoe je deze uitdaging aan moet gaan? En zoek je een partner waarmee je écht samenwerkt? Een partner die jouw corporatie klaarstoomt voor de toekomst? Kom dan naar onze stand!

Wij gaan graag met bezoekers in gesprek om samen te ontdekken of wij hen kunnen helpen met onze integrale aanpak. En goed om te weten; wij vinden dat wij een klant pas geholpen hebben als de klant het daarna zelf kan. Wij leveren niet alleen onze kennis en ervaring, maar ook veranderkracht. Daarom pakken wij onze opdrachten graag samen met de corporatiemedewerkers op, zodat zij direct leren door het te doen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen corporaties met ieder vraagstuk op het snijvlak van organisatie en ICT. Specifieke voorbeelden zijn: digitale strategie, toekomstbestendige I&A-organisaties, selecties en implementaties, continu verbeteren, outsourcing, informatiebeveiliging, procesoptimalisaties, interim ICT-functies, functioneel beheer en een breed scala aan opleidingen.

Chaptr2 is op CorporatiePlein te vinden op stand 69.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Chaptr2