Chaptr2: Jouw corporatie, onze expertise

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Digitale ontwikkelingen volgen elkaar op in razendsnel tempo. Het is daarom essentieel voor woningcorporaties om zichzelf goed voor te bereiden op de volgende stap in digitalisering. Chaptr2 vertelt hier op 14 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken voorafgaand alvast met Managing Partner Andrea van der Vaart.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
We nodigen je uit om onze stand te bezoeken en te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij de digitaliseringsvraagstukken van jouw corporatie. En nog veel belangrijker: wij helpen je graag om mee te denken over hoe jij jouw collega’s hierin mee kan nemen.

We laten zien hoe we corporaties begeleiden bij het omzetten van hun ondernemingsplannen naar een digitale strategie. Maar ook hoe je werkt aan het verbeteren en digitaliseren van processen, hoe je een visie ontwikkelt op het gebied van digitale dienstverlening of vastgoeddata. Ook gaan we graag met bezoekers in gesprek over hoe je de beheerorganisatie klaarstoomt voor de toekomst. En dat is nog niet alles!

Bij Chaptr2 geloven we dat mensen het hart van verandering zijn. Daarom vertellen we graag hoe we jouw collega’s kunnen helpen om digitaal fit te worden en het digitale DNA van de organisatie te ontwikkelen. We bieden training, coaching en begeleiding on the job, zodat jouw team klaar is om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Ook kunnen wij helpen deze aspecten te integreren in de ‘standaard’ ICT-projecten.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Heb je een specifiek probleem waar je een frisse blik op wilt werpen? Of wil je juist kleine verbeteringen doorvoeren of nieuwe technologieën in jouw organisatie introduceren? Bij Chaptr2 inspireren we je graag en staan we klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat we samen met jou en jouw team op zoek gaan naar oplossingen die echt werken.

Bij ons vinden bezoekers geen standaard kennissessies, want we geloven dat elke vraag een persoonlijke aanpak verdient. Daarom nodigen we je uit om naar onze stand te komen. Samen kunnen we ontdekken hoe we jouw corporatie kunnen helpen in deze snel veranderende wereld.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij helpen corporaties met ieder vraagstuk op het snijvlak van organisatie en ICT. Specifieke voorbeelden zijn: digitale strategie, toekomstbestendige I&A-organisaties, verandermanagement, selecties en implementaties, continu verbeteren, outsourcing, informatiebeveiliging, procesoptimalisaties, interim ICT-functies, functioneel beheer en een breed scala aan opleidingen.

Pak deze kans om jouw corporatie klaar te stomen voor de toekomst! Bezoek Chaptr2 op stand 68 tijdens CorporatiePlein 2023 en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om te excelleren in de digitale wereld.

Chaptr2 is op CorporatiePlein te vinden op stand 68.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Chaptr2