Christelijke Woningstichting Patrimonium kiest voor Aareon

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In 2018 is de Christelijke Woningstichting Patrimonium een selectietraject gestart om via een zorgvuldige selectieprocedure te komen tot een keuze voor een nieuwe en moderne ERP-toepassing ter vervanging van de in gebruik zijnde Key2Wocas toepassing van Centric.

Na het selectietraject, waarbij het verzorgen van o.a. uitgebreide demo-dagen onderdeel waren van de selectiecriteria, heeft Christelijke Woningstichting Patrimonium haar keuze gemaakt om met Aareon een langdurig partnership aan te gaan. Met deze keuze verbindt de Christelijke Woningstichting Patrimonium zich voor de duur van 10 jaar aan Aareon.

De Christelijke Woningstichting Patrimonium gaat met de keuze voor de toekomstbestendige en schaalbare ERP-oplossing Tobias AX haar gestelde bedrijfsdoelstellingen op een efficiënte wijze realiseren.

Naast de implementatie van de ERP-toepassing Tobias AX gaat Christelijke Woningstichting Patrimonium ook gebruik maken van de volgende oplossingen van Aareon: ShareworX (DMS-systeem), Fox Opname, Fox Klantportaal, Fox Deurwaarder en Fox Info (allen producten uit onze Front Office Xperience-suite). Ook Mareon (leveranciersportaal) en onze gerenommeerde Trace & Treasury SaaS-suite vallen onder de scope van het project. Daarnaast wordt de mobiele werkbon-oplossing van PCA Mobile geïmplementeerd.

Wij danken de Christelijke Woningstichting Patrimonium hartelijk voor het in Aareon gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een succesvol partnership voor de komende jaren!

Bron: Aareon | Foto: Christelijke Woningstichting Patrimonium