'Communicatie van de toekomst vraagt om gesegmenteerde aanpak'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met de opkomst van digitale middelen voor communicatie komen corporaties voor een dilemma te staan. Want hoe zorg je ervoor de ene huurder die het liefst zijn smartphone gebruikt en de huurder die liever langskomt allebei goed geholpen worden? 10FORIT vertelt meer over de oplossing op 21 september tijdens CorporatiePlein.

Michelle Filbri van de communicatiespecialist: "Wij zien met name in de digitalisering van communicatie kansen voor corporaties. Deze kunnen door middel van automatisering en selfservice worden uitgevoerd, zodat er meer tijd en aandacht is voor het behalen van de sociale doelen. Klantcontact zal überhaupt meer veranderen: klanten willen via verschillende kanalen met de corporatie communiceren. Door middel van onder andere social media kunnen corporaties inspelen op deze trends, en daardoor hun sociale rol beter invullen."

Optimale communicatie
"10FORIT speelt hierop in door verschillende communicatiemiddelen voor woningcorporaties toegankelijk te maken. Deze oplossing zorgt, met het gebruik van de modernste communicatie- en telecomtechnieken, voor optimale communicatie en contact tussen de corporatie en de klant. Zo wordt er op een vriendelijke, servicegerichte en effectieve manier contact gelegd en wordt een goede band met de klant behouden."

Gesegmenteerde aanpak
Op CorporatiePlein vertelt 10FORIT meer over de manier waarop klanten bereikt kunnen worden, en hoe dit de komende jaren zal veranderen. "Het contact met klanten is cruciaal en vraagt om een steeds meer gesegmenteerde aanpak. Gerda van 65 wil graag telefonisch contact, termijn Timo van 25 dit het liefst met zijn smartphone doet. Bezoekers kunnen van 10FORIT verwachten dat wij een toekomstbestendige oplossing bieden waarin alle traditionele, digitale en sociale communicatiemiddelen samenkomen. We nodigen bezoekers uit om op onze stand een kennissessie bij te wonen, en te zien bij welke digitale communicatiestappen wij hen verder kunnen helpen."

10FORIT is op CorporatiePlein te vinden op stand 7