CorporatieGids LIVE kennisdag op 19 maart

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Itris en NCCW initiëren een nieuw open, innovatief ecosysteem voor de woningcorporatie sector waarbij beide bedrijven nadrukkelijk de samenwerking met woningcorporaties, adviseurs, IT partners en startups gaan opzoeken.

Door intensieve co-creatie versnellen we niet alleen de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, maar realiseren we ook meer klantwaarde op een efficiëntere manier.

Ontdek onze visie op het nieuwe ecosysteem en hoe we door middel van een doordacht innovatieproces snelle en betere oplossingen kunnen realiseren. Verken de wereld van nieuwe, innovatieve, slimme softwaremodules met AI-ondersteuning. Deze modules integreren naadloos met een iERP-omgeving en zijn ontworpen om efficiëntie te verbeteren, kosten te besparen en de algehele klantbeleving te optimaliseren. Mis deze kans niet om de kracht van een open, innovatief ecosysteem te omarmen en jouw corporatie naar nieuwe hoogten te tillen. Word jij pionier in de toekomst van jouw woningcorporatie? Ontdek de grensverleggende mogelijkheden tijdens onze inspirerende kennissessie op 19 maart om 10.00 uur bij CorporatieGids LIVE.

Meld je aan en ontdek de toekomst van woningcorporaties.

Bron: Itris/NCCW, Foto: Itris