DataRotonde: De enige échte oplossing voor interne en externe integraties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het ICT-landschap bij woningcorporaties is door digitalisering de laatste jaren enorm veranderd. Want wil je echt het maximale uit je systemen halen, dan is een goede integratie essentieel. DataRotonde vertelt op CorporatiePlein meer over hoe ze corporaties daarbij kunnen helpen, en wij spraken er alvast over met Commercieel Manager Frans Pas.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
DataRotonde is de totaaloplossing in de sociale vastgoedsector die écht helpt jouw processen te verbeteren. DataRotonde heeft een ijzersterk platform met voor integratievraagstukken additionele oplossingen. Denk aan een Data Lake Feed, Monitoring Service, Rob 24/7 Landschapsmonitoring, Woonruimteverdeling Monitor, KOVRA/DICO Managed, Bryder Managed, Vastgoeddata op orde,  Intake Managed, verhuurmutatieproces, integrale klantcommunicatie en VERA-koppelingen. Benieuwd? Kom langs op onze stand.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Voor interne integratie- of ketenvraagstellingen kunnen bezoekers bij ons terecht. Daarnaast organiseren wij verschillende kennissessies waarbij we ‘De klant aan het woord laten’ en ‘Uitleg geven over ketenintegratie als de enige echte integratiespecialist.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
DataRotonde helpt corporaties verder door de vereenvoudiging van integraties door standaardisatie met een single point of administratie, ook in de transitie naar de cloud, het aanbieden van gedigitaliseerde processen, monitoring en ketenintegraties met verschillende domeinen. Hierdoor zijn we de enige echte oplossing bij zowel interne als externe integraties.

DataRotonde is op CorporatiePlein te vinden op stand 43.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: DataRotonde