DataRotonde: Ketenintegraties vereenvoudigen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In de ICT-landschappen bij woningcorporaties staan interne systemen met elkaar in verbinding én zijn er ook verbindingen met systemen van ketenpartners. Om overzicht te houden is een centrale administratie essentieel. DataRotonde vertelt op 14 september meer over hoe het corporaties hierbij ontzorgt op CorporatiePlein, en wij spraken vooraf alvast met Sales DataRotonde Sophie van Spaandonk.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
DataRotonde is dé totaaloplossing in de sociale vastgoedsector die alle processen in de gehele keten verbindt. Echt helpen jouw processen te optimaliseren, efficiënter werken en de eindgebruiker optimaal bedienen: daar streven we naar. DataRotonde heeft een ijzersterk integratieplatform met diverse additionele oplossingen die ingezet kunnen worden voor jouw al dan niet specifieke integratievraagstukken.

Dit jaar is er op de stand speciale aandacht voor de nieuwste dienst: DataRotonde Regie. DataRotonde is altijd bezig om in de behoefte van haar klanten te voorzien en de nieuwe service is hier een mooi voorbeeld van. Wanneer er iets misgaat in het berichtenverkeer van je applicatielandschap, is het lastig om de oorzaak te achterhalen en dit vervolgens zo spoedig mogelijk op te (laten) lossen door de juiste partijen. Hier kan DataRotonde Regie helpen. DataRotonde bevindt zich middenin dit berichtenverkeer en kan daardoor het issue snel duiden. De DataRotonde-regisseur neemt de regie op de oplossing met de betreffende applicatieleverancier en informeert over de status.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Voor zowel interne integraties als ketenintegratievraagstukken kun je bij DataRotonde terecht. In de huidige trend waarin steeds meer applicaties naar de cloud migreren en standaardisatie een grotere rol gaat spelen, kan DataRotonde je nóg beter ontzorgen. DataRotonde verbindt alle applicaties en organisaties binnen de gehele keten, in de cloud en on-premise, systeem- en softwareonafhankelijk: jij bent vrij om jouw favoriete software te kiezen. Hierbij geeft DataRotonde je inzicht in je applicatielandschap en de informatie-uitwisseling tussen applicaties én beheert de gerealiseerde oplossingen. Zo ben je volledig in-control.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
DataRotonde helpt corporaties verder door de vereenvoudiging van integraties door standaardisatie met een single point of administration, het aanbieden van gedigitaliseerde processen, monitoring en ketenintegraties met verschillende domeinen. Een koppeling via DataRotonde heeft diverse voordelen zoals berichten opnieuw aanbieden bij uitval, signalering op afwijkende situaties, beheer op de koppeling, regie op de keten, inzicht in je berichtenverkeer en de mogelijkheid om elk bericht in realtime in je eigen data lake te ontvangen. Hierdoor is DataRotonde de enige échte oplossing bij zowel interne als externe ketenintegraties.

DataRotonde is op CorporatiePlein te vinden op stand 44.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: DataRotonde