Eigen Haard over de samenwerking met OneXillium

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wat is een van de voornaamste uitdagingen bij fusies en overnames? Dat is het soepel overbrengen van digitale informatie. Woningcorporatie Eigen Haard stond ook voor verschillende uitdagingen op gebied van informatiemanagement.

Romeo Mazzei, facility medewerker Eigen Haard, houdt zich voornamelijk bezig met het verwerken van huurdersinformatie. Hij vertelt dat het in de oude situatie nogal tijdrovend was om gegevens te verwerken.

Wij hebben Eigen Haard ondersteund door hen te helpen bij de implementatie van een geavanceerde en betrouwbare Enterprise Information Management-oplossing. Door het werken met EIM kan de juiste metadata eraan worden gehangen, zoals adresgegevens, titel en inhoud van een document.

Aan de hand van een voorbeeld legt Romeo uit hoe makkelijk het nu gaat: “Stel je gebruikt een zoekterm voor woningruil, dan vind je meteen alle documenten die gaan over woningruil”. Dit heeft geleid tot een gestroomlijnde verwerking van onder andere huurdersinformatie.

Bekijk in deze video wat Dave de Vos, Business Consultant Eigen Haard, te zeggen heeft over de voordelen van EIM en onze samenwerking. 

Bron: OneXillium, Foto: Eigen Haard