Embrace: Bouw je eigen klantportaal

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Marketing Strateeg Amarens Sinnige van Embrace.

Na anderhalf jaar bouwen heeft Embrace haar software volledig vernieuwd. “Dat willen we op CorporatiePlein natuurlijk graag delen,” begint Amarens. “We hebben een nieuw klantcontactcentrum waarmee we de frontoffice met de backoffice verbinden. Hoe we dat doen? Daar vertellen we om 11:00 en 14:30 over tijdens onze kennissessies. Binnenkort gaan Mitros en DeltaWonen alvast met de bèta van de nieuwe KCC aan de slag, en we lichten uiteraard graag toe wat voor voordelen dit hen biedt.”

Portal-builder
“Daarnaast vertellen we om 11:30 en 15:00 tijdens een kennissessie over hoe corporaties zelf een klantportaal kunnen bouwen met onze ‘portal-builder’. Denk daarbij aan een eigen website, klantportaal of woningzoekendenportaal.”

Goed gesprek
“Naast de kennissessies kunnen bezoekers uiteraard terecht op onze virtuele stand voor een goed gesprek met een van onze collega’s,” gaat Amarens verder. “Bijvoorbeeld over onze nieuwe software voor huurders, onze woonruimteverdeelsoftware of ons social intranet.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Embrace