EntrD intoduceert module voor het opschonen van het DMS

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het beschermen van de privacy van hun huurders is voor woningcorporaties een groot goed. Ze gaan daarom voorzichtig om met de data die ze over en van hun huurders verzameld hebben. Tegelijkertijd zouden ze die gegevens graag breder gebruiken voor bijvoorbeeld analyses om de kwaliteit van hun dienstverlening te verhogen. 

Sinds de oprichting van EntrD in 2014 ziet EntrD het als haar missie om te zorgen dat organisaties data op een veilige en betrouwbare manier maximaal kunnen benutten waarbij reputatieschade en datalekken voorkomen worden. Hiertoe is in eigen beheer de Datafactory ontwikkeld waarmee alle typen databases en applicaties gemaskeerd kunnen worden. Door de partnerships met Aareon en Cegeka bood EntrD woningcorporaties al een plug & play variant van de DataFactory voor gebruik in combinatie met Tobias AX en Dynamics Empire. 

Recent is hier de FileFactory aan toegevoegd. Een nieuw door EntrD ontwikkeld product 
waarmee documenten, dossiers en ingescande paspoorten, ID bewijzen en rijbewijzen gemaskeerd kunnen worden. Of zoals Eric Hoefman, directeur van EntrD het zegt: “80% van alle data zit in documenten en dossiers. Dankzij de FileFactory kan ook deze data voortaan veilig gedeeld en gebruikt worden.”

De toepassingsmogelijkheden van de FileFactory zijn legio, denk bijvoorbeeld aan het opschonen van een DMS of het snel en eenvoudig kunnen delen van dossiers zonder dat persoonsgegevens zichtbaar zijn.

Bron: EntrD, Foto: EntrD