EntrD: Lancering nieuwe module, opschoning van DMS

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Door gegevens te maskeren kunnen woningcorporaties hun eigen data gebruiken voor bijvoorbeeld het testen van systemen en voor analyses. Maar hoe maskeer je persoonsgegevens op een efficiënte manier? EntrD vertelt hier op 26 september meer over tijdens CorporatiePlein, en wij spraken daar alvast over met Sales Manager Wilma Borgers.

“Als EntrD zien we dat digitalisering en (proces)optimalisatie voor veel corporaties de kern vormen van hun ICT-strategie,” begint Wilma. “Dit leidt tot meer digitale gegevens over de huurders. De verwerking van deze gegevens is een uitdaging omdat woningcorporaties de bescherming van de privacy van huurders cruciaal vinden. Ze zijn daarom terughoudend in het gebruik van de data voor bijvoorbeeld analyses. Terwijl ze dit wel zouden willen, omdat daarmee de kwaliteit van de dienstverlening kan worden verbeterd.”

Plug and Play
Sinds de oprichting van EntrD in 2014 is de missie van het bedrijf dat organisaties data op een veilige en betrouwbare manier kunnen benutten, waarbij reputatieschade en datalekken voorkomen worden. Wilma: “Hiertoe is in eigen beheer de Datafactory ontwikkeld waarmee alle typen databases en applicaties gemaskeerd kunnen worden. Door de partnerships met Aareon en cegeka-dsa bood EntrD woningcorporaties al een ‘plug and play’ variant voor Tobias AX en Dynamics Empire. Recent is hier de FileFactory aan toegevoegd. Hiermee kunnen documenten, dossiers en ingescande paspoorten, ID-bewijzen en rijbewijzen gemaskeerd worden. De toepassingsmogelijkheden van de FileFactory zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan het geautomatiseerd opschonen van een DMS. Dergelijke projecten kosten nu nog vaak veel tijd en geld en zijn erg foutgevoelig, dat kan dus makkelijker.”

FileFactory
Op CorporatiePlein komt EntrD met de eerste versie van haar nieuwe product. “In mei hebben we een bèta-versie gelanceerd die door een aantal launching customers geëvalueerd wordt. De eerste feedback is veelbelovend, en op basis hiervan hebben wij een ‘plug and play’ product doorontwikkeld dat vanaf de beurs beschikbaar is voor alle corporaties. Graag vertellen wij bezoekers meer over de optie om de FileFactory te gebruiken voor het opschonen van het DMS, maar uiteraard ook over de mogelijkheden om de FileFactory structureel in te zetten. Daarnaast hebben wij een speciale beursaanbieding om te introductie te vieren.”

EntrD is op CorporatiePlein te vinden op stand 27

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: EntrD