EntrD: Persoonsgegevens van huurders en medewerkers veilig en betrouwbaar gebruiken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties gebruiken steeds meer data. Data die – volgens wet- en regelgeving zoals de AVG – niet altijd zomaar gebruikt mogen worden. Het anonimiseren en maskeren van gevoelige gegevens is soms essentieel om conform wetgeving te opereren, maar hoe doe je dat als corporatie? EntrD vertelt er dit jaar op CorporatiePlein meer over, en wij spraken alvast met eigenaar Eric Hoefman

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Met onze deelname aan CorporatiePlein willen wij corporaties voornamelijk betoveren met de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze producten DataFactory en FileFactory. Centraal daarbij staan dat wij voor iedere corporatie, ongeacht de grootte, tijd- en kostenbesparende oplossingen kunnen aanreiken om op efficiënte wijze databases te anonimiseren en gevoelige data in documenten en dossiers te maskeren.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Corporaties kunnen op de stand van EntrD terecht als men op zoek is naar nét dat beetje meer, als het gaat om het veilig en betrouwbaar gebruiken van persoonsgegevens van huurders en medewerkers. Daarnaast lichten we graag een tipje van de sluier op van ons nieuw te lanceren product Privacy Heat Map. Hiermee krijg je als corporatie snel en eenvoudig zicht op waarbinnen je netwerk de ongewenste, gevoelige gegevens staan.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
EntrD kan corporaties ondersteunen bij het oplossen van datadilemma’s.

EntrD is op CorporatiePlein te vinden op stand 25.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: EntrD