EntrD: Zoek, vind en handel

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Iedere woningcorporatie wil op een veilige en effectieve manier omgaan met haar data. Essentiele handelingen die daarvoor nodig zijn, zijn onder andere het zoeken en vinden van data, om er vervolgens een actie op te kunnen uitvoeren. EntrD vertelt op CorporatiePlein meer over hoe het woningcorporaties hierbij helpt en hoe de integratie van de AI-component nog een stapje verder gaat om te ondersteunen. Wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs hier alvast over met directeur Eric Hoefman.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Met de FileFactory biedt EntrD u een ‘one-stop-shop oplossing’ op het gebied van het zoeken in data. In elk soort medium (document, dossier, pdf, afbeelding, film, geluid) kan de FileFactory gegevens zoeken, vinden en vervolgens er een actie op uitvoeren. Ons motto tijdens deze dag luidt dan ook ‘Zoek, vind en handel’. 

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Zijn het anonimiseren, pseudonimiseren of het vinden van specifieke gegevens binnen uw corporatie actuele thema's, dan zal een gesprek bij EntrD zeer informatief voor u zijn. Naast alle (nieuwe) aspecten van de FileFactory, informeren wij u ook graag over de DataFactory, onze oplossing om ieder type database en elke applicatie snel en eenvoudig te maskeren. Inmiddels gebruiken veel woningcorporaties de DataFactory onder andere om representatieve en onherleidbare testdata te creëren. 

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Als EntrD ondersteunen wij corporaties als partner van onder andere Aareon en Cegeka al langer bij het anonimiseren en pseudonimiseren van de gegevens van huurders. Maar er is meer! Zo zijn wij ook in staat om digitale archieven op te schonen en schoon te houden. In 2023 gaan we hier een grote stap in zetten door het mogelijk te maken alle gegevens te vinden in elke databron met behulp van AI. Dus of het nu een pdf, een filmpje of een foto is; wij kunnen je helpen bij het vinden van informatie. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch herkennen van een foto van een lekkende kraan zodat er een loodgieter gestuurd kan worden. Of bijvoorbeeld het herkennen van graffiti op de muur van een appartementencomplex. Wij nodigen je graag uit om langs te komen en met ons te onderzoeken waar dit nog meer ingezet kan worden. Ons doel is duidelijk, samen met jullie willen we de processen van corporaties efficiënter maken zodat er meer ruimte komt voor andere dingen!

EntrD is op CorporatiePlein te vinden op stand 12.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: EntrD