HC&H Consultants: Rob de Robot en Lean processen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Marketing Medewerker Ilse Nagy van HC&H Consultants.

“Tijdens de beurs vertelt HC&H met enthousiasme over hoe wij dagelijks met bijna dertig medewerkers een groot aantal corporaties helpen op het gebied van bedrijfsvoering, informatievoorziening en ICT,” begint Ilse. “We vinden het sowieso leuk om met iedereen bij te praten, maar ook als je HC&H Consultants, HC&H Connect of Chaptr2 nog niet kent, maken mijn collega’s Olke Jan van der Meer, Marnix Ferwerda, Christabe Wybenga en Andrea van der Vaart graag kennis met je.”

Lean en ICT
Daarnaast organiseert HC&H Consultants een viertal kennissessies waar bezoekers aan kunnen deelnemen. “Om 10:00 gaat het over ‘Lean & ICT, gaat dat samen?’ Andrea en Anil vertellen hoe je vanuit een Lean filosofie en met gebruik van Lean methodieken je processen kan verbeteren én digitaliseren. In kleine stapjes, zonder vermoeiende RFC-trajecten bij je ERP-leverancier en zonder grootschalige IT-projecten.”

“Alles met ‘data’ ervoor of erachter is tegenwoordig in de mode, en daar vertellen we om 10:30 over. Of het nu gaat om datakwaliteit, data awareness, data sensoren, big data of data science: alles draait om data. Wij nemen je in deze sessie mee in ons enthousiasme over data en de stappen naar een datagedreven organisatie.”

Rob de Robot
Na de lunch gaan de sessies van HC&H om 14:00 verder. Christabe, spreker van deze kennissessie: “Functioneel beheer is meer dan alleen maar kennis van een systeem. Tijdens deze sessie nemen we je mee in onze visie op functioneel beheer, nu én in de toekomst. We geven je antwoorden op vragen als wat een functioneel beheerder is, wat een functioneel beheerder moet kunnen, hoe je een functioneel beheerteam samenstelt en hoe de gereedschapskist van de functioneel beheerder eruit ziet.”

“Als laatste vertellen we om 15:00 over RPA bij de A+ corporaties. Vier van deze samenwerkende corporaties hebben samen een succesvolle RPA-pilot uitgevoerd; Rob de Robot. Martije van Vidomes en Andrea van Chaptr2 vertellen je tijdens deze kennissessie wat hun ervaringen zijn op het gebied van samenwerken op het gebied van RPA. Waarom deze samenwerking? Wat wil A+ hiermee bereiken? Wat werkt wel en niet? Waar moet je op letten als je samen een robot bouwt? En hoe is het nu met Rob de Robot?”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: HC&H Consultants