HC&H Innovatielab organiseert ontdeksessie Robotic Process Automation

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op maandag 1 juli organiseren wij opnieuw een ontdeksessie, passend bij onze innovatieroute Robotisering. Wij nodigen u graag uit om te ontdekken wat Robotic Process Automation kan betekenen in uw organisatie. Samen met uw collega's van andere corporaties denkt u actief aan de mogelijkheden van de robotisering en welke voordelen dit kan opleveren. 

In de huidige maatschappij wordt er veel van u en uw medewerkers verwacht. Er zit kostbare tijd in het uitvoeren van repeterende werkzaamheden. Robotisering biedt uw organisatie de mogelijkheid om repeterende werkzaamheden op een efficiënte en effectieve wijze uit te laten voeren door software. Medewerkers worden ontlast, waardoor werkgerelateerde stress afneemt en het werkplezier toeneemt.

Deze ontdeksessie vindt plaats op maandag 1 juli bij Mitros te Utrecht. 

Inschrijven is mogelijk voor medewerkers (die in loondienst zijn) van corporaties. Bij veel belangstelling kan de toegang worden beperkt tot maximaal twee medewerkers per corporatie om zoveel mogelijk corporaties deel te kunnen laten nemen. HC&H behoudt het recht om eventuele deelname te weigeren.

Deelname is gratis en aanmelden kan via deze website.

Bron: HC&H Consultants | Foto: Innovatielab