HC&H organiseert ontdek- en ontmoetsessie Data Analytics en Big Data voor corporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De snel toenemende hoeveelheid (big en open) data heeft geleid tot nieuwe vakgebieden als data science en data analytics. Deze bieden tal van analysemogelijkheden, inclusief het genereren van data-gebaseerde voorspellingen op basis van algoritmen. Binnen de corporatiesector zijn er op dit moment voldoende cases te vinden van innovatieve corporaties al dan niet ondersteund door externe partijen die elkaar gevonden hebben en dus ervaring hebben opgedaan met big data en data analytics: hét ideale moment om deze kennis bij elkaar te brengen en breder te delen!

Deze innovators binnen de sector, die hun ervaring ook vaak hebben opgedaan buiten de corporatiesector, willen graag hun kennis en ervaring via het Innovatielab Corporaties delen met ‘early adopters’ en geïnteresseerden zodat deze zelf kunnen ontdekken hoe zij direct (verder) met data analytics aan de slag kunnen binnen hun eigen corporatie. Geen theoretische verhalen of algemene informatiemarkten dus maar echte cases vanuit de innovators binnen de corporatiesector!

Programma
12:30 – 13:00 Ontvangst met lunch
13:00 – 13:30   Opening en korte inleiding
13:30 – 15:15  Ontdekken
Er zijn 4 presentaties waarin diverse corporatie cases worden gepresenteerd:

  • Machine Learing Company – Guus van de Mond
  • Motion10 – Dennis Rosenbrand
  • Republiq – Marten Middendorp en Sara Rieuwerts
  • Springco – Gert Jan Hagen

15:15 – 16:30   Ontmoeten
U krijgt de mogelijkheid om de sprekers persoonlijk te ontmoeten om vragen te stellen en wellicht al afspraken te maken om zelf aan de slag te gaan. Uiteraard is dit ook een mooi moment om te netwerken en met collega’s van andere corporaties kennis en ervaringen te delen.
16:30  Einde programma

Overige informatie
Voor wie? 
Inschrijven is mogelijk voor medewerkers (die in loondienst zijn) van corporaties. Bij veel belangstelling kan de toegang worden beperkt tot maximaal twee medewerkers per corporatie om zoveel mogelijk corporaties deel te kunnen laten nemen. HC&H behoudt het recht om eventuele deelname te weigeren.

Kosten?
Deelname is gratis. Wij rekenen echter € 75,- (exclusief BTW) no-show kosten als niet 48 uur vooraf wordt geannuleerd in verband met reeds gemaakte kosten. U kunt te allen tijde een vervanger sturen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail naar info@hcenh.nl.

Locatie?
De sessie zal plaatsvinden op donderdagmiddag 22 november 2018 in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en OV. Er is echter beperkt gratis parkeergelegenheid. Vanaf NS stations Zoetermeer en Zoetermeer-Oost rijdt een gratis shuttleservice naar de Dutch Innovation Factory (7 minuten). Voor meer informatie, kijk ook op de website van Dutch Innovation Factory.

Voor meer informatie over de ontdek- en ontmoetsessie, bezoek hier de website van HC&H Consultants of meld je hier aan.

Bron: HC&H Consultants | Foto: HC&H Consultants