Heldere communicatie met bewoners?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Communicatie met de bewoners van een gebouw is niet altijd eenvoudig! Om bewoners te informeren over zaken als onderhoud van een lift of andere werkzaamheden hanteert men vaak een formulier dat op het prikbord gehangen wordt. Hiervoor moet de beheerder ter plaatse langskomen. Bovendien oogt het na verloop van tijd minder verzorgd.

Om dit soort problemen op te lossen heeft Intratone een digitaal weergavepaneel ontwikkeld. Een innovatieve oplossing om efficiënt en in realtime te communiceren naar alle of een deel van de bewoners van een wooncomplex. Snel, efficiënt, en geen papiertjes meer in de entreehal. Dankzij de realtime technologie hoeft een beheerder niet meer ter plaatse te komen. Vanaf zijn computer stelt hij via het gratis, beveiligde platform www.intratone.info het bericht op en publiceert hij dit voor alle of een deel van de woongebouwen. Meer dan een internetverbinding is niet nodig!

De gepubliceerde informatie is altijd up-to-date en een bewoner kan binnen vijf minuten op de hoogte gebracht worden van het afsluiten van de waterleiding. Voor herhaalberichten kan de beheerder de communicatie inplannen voor de komende weken. Het dynamische en interactieve weergavepaneel trekt de aandacht, maakt bewoners nieuwsgierig en geeft het gebouw extra klasse.

Het weergavebord kan opbouw of inbouw geplaatst worden, binnen of buiten. Instal latie ervan gebeurt snel en in geval van een opbouwmontage zonder beschadigingen in de entreehal. Als een gebouw al beschikt over Intratone-apparatuur, is het in een paar minuten aangesloten door middel van de al geïnstalleerde zendmodule.

Bron: CorporatieGids 2019, Foto: Intratone