Intratone

Korte productbeschrijving

Intratone biedt een innovatieve oplossing voor draadloos toegangsbeheer.

De beveiliging van woongebouwen is vaak een punt van grote zorg. Het is belangrijk om ongewenst bezoek te weren en privé en openbare ruimtes van elkaar te scheiden. Daarom is het belangrijk wooncomplexen goed te beveiligen en een sluitend toegangscontrolesysteem te hanteren.

Voor bedrade technologie moeten sleuven gegraven worden voor de bekabeling van alle intercom- of toegangscontrolesystemen, vanaf de buitendeur tot in de woningen. Voor het aansluiten van alle woningen zijn dus meters kabel nodig. Dit is arbeidsintensief en (dus) kostbaar, en het brengt aanzienlijke hinder voor de bewoners en langdurige werkzaamheden met zich mee.

Intratone biedt een oplossing zonder overlast. Dankzij toepassing van draadloze technologie zijn graafwerk en kabels niet nodig. De installatie van de intercoms is zo in een paar uur gebeurd. Dankzij het beheer op afstand en in realtime zijn de intercoms eenvoudig van tevoren te programmeren en dus direct operationeel. Daarnaast zijn de Intratone-oplossingen compatibel met al aanwezige apparatuur. Het zal u niet verbazen dat de kosten voor het afsluiten van een wooncomplex slechts een tiende bedraagt ten opzichte vande kosten voor traditionele oplossingen.

Intratone, de beste keuze voor het beveiligen van uw wooncomplex!

Specificaties

Software wordt aangeboden:

  • Cloud

Platform gebaseerd op:

  • Webbased self developed software

Toekomstvisie

Innovatie en gebruikersgemak staan centraal bij de ontwikkeling van onze systemen. Als fabrikant krijgen we feedback van gebruikers waardoor wij snel en efficient onze draadloze toegangscontrole en intercom producten kunnen doorontwikkelen.

Voor de aankomende tijd staan verwachten een 2-tal nieuwe producten aan onze gebruikers te kunnen presenteren.

Referenties

Meer dan 1.8 miljoen aangesloten woningen/appartementen.

Ruim 20 miljoen gebruikers van key-badges wereldwijd.

Bedrijfsprofiel

Intratone is toonaangevend in draadloss toegangsbeheer. Intratone is een beursgenoteerd merk van het Franse Cogelec, opgericht in 2000 in Frankrijk en vanaf 2016 actief op de Nederlandse markt met, vanaf 2018, een eigen hoofdkantoor in Amsterdam.  Intratone biedt oplossingen voor intercoms en draadloos realtime toegangsbeheer voor  appartementcomplexen (sociaal of particulier).

Aantal medewerkers: 18
Aantal klanten in corporatiemarkt: 53
Actief in corporatiemarkt sinds: 2015

Contactgegevens

Intratone
Kuiperbergweg 40, 1101 AG Amsterdam
020 788 34 01

marketing@intratone.nl
https://www.intratone.nl

Intratone in het nieuws