Intratone: Het volledige toegangssysteem vereenvoudigen, beveiligen en betaalbaar maken

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor woningcorporaties is effectief en efficiënt beheer van hun vastgoed essentieel. Intratone helpt hen hierbij op het gebied van toegangscontrolebeheer. Het bedrijf vertelt hier op 14 september over tijdens CorporatiePlein en wij spraken vooraf alvast met Marketing Manager Jasper Nijland.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Om continu te kunnen innoveren, zoeken woningcorporaties vaak naar doeltreffende (online) oplossingen die eenvoudig te installeren en te beheren zijn. Wij staan woningcorporaties bij in het vereenvoudigen, beveiligen en betaalbaar maken van het volledige toegangssysteem.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Online Beheer van het Toegangssysteem

Het is niet langer efficiënt om bij elke mutatie fysiek naar de locatie te gaan, vooral gezien er oplossingen bestaan die werknemers op de centrale kantoorlocatie kunnen ondersteunen. Daarom biedt Intratone met het Online Management Portal uitkomst voor verschillende instanties. Dit draagt aanzienlijk bij aan het efficiënter inzetten van kostbare fte’s.

Sleutelbeheer
De tijd van leveranciers die wachten bij een poort voor een sleuteloverdracht behoort ook tot het verleden. Via het Online Management Portal kunnen we (tijdelijke) toegangscodes verstrekken aan leveranciers, waardoor het gedoe met sleutels en de kosten bij sleutelverlies worden geëlimineerd.

Deze technieken kunnen ook aanzienlijk bijdragen aan de veiligheid en het comfort van bewoners. Bijvoorbeeld, als een bewoner tijdelijke zorg aan huis heeft, kunnen sleutels, codes of badges worden verstrekt zonder de veiligheid van de toegangscontrole in gevaar te brengen. Een verstrekte sleutel, toegangscode of badge kan real-time worden aangemaakt of uitgeschakeld.

Voordelen van Intratone Toegangsbeheer:

  • Snelle installatieprocedure (meestal binnen een halve werkdag)
  • Geen dure en kwetsbare bekabeling vereist, omdat de systemen draadloos zijn
  • Systemen zijn uitgerust met beveiligde badges of afstandsbedieningen (bij verlies eenvoudig te deactiveren)
  • Naamplaatjes van intercoms bijwerken, toegangscodes wijzigen of nieuwe badges aanmaken kost slechts enkele seconden in het beheerportal
  • Toegang voor zorgmedewerkers of schoonmaakpersoneel is eenvoudig in te stellen door een badge te verstrekken waarmee het gebouw op bepaalde tijden kan worden betreden

Real time Beheer
Deze systemen bieden niet alleen gemak, maar besparen ook kosten. Doordat de systemen slechts enkele mechanische onderdelen bevatten, is slijtage verwaarloosbaar. Als iemand zijn of haar badge verliest, kan de beheerder deze eenvoudig in real time deactiveren. Normaal gesproken moeten bij zo'n situatie cilinders en dus alle sleutels worden vervangen. Draadloze oplossingen van Intratone zijn eenvoudig te beheren, bieden optimale controle en zijn ook nog eens kostenbesparend.

Bent u als bezoeker op zoek naar een toegangscontroleoplossing die uw corporatie volledig kan ontzorgen? Kom dan gerust langs op onze stand, of geniet van een heerlijke Franse crêpe van onze crêpe foodtruck!

Intratone is op CorporatiePlein te vinden op stand 2.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Intratone