Hersense: Corporaties op het gehele pakket van informatisering ondersteunen en ontzorgen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om als woningcorporatie goede bedrijfsvoering neer te kunnen zetten, is ondersteuning van ICT-systemen essentieel. Hoe zorg je als organisatie echter voor een efficiënt ICT-landschap, van keuze en selectie tot het gebruik en beheer binnen de dagelijkse processen? Hersense helpt corporaties met een breed scala aan diensten op strategisch, tactisch en operationeel niveau en vertelt daar op 14 september over tijdens CorporatiePlein. Wij spraken voorafgaand aan de vakbeurs alvast met Managing Partner Eelco Hers.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Tijdens deze editie staat de dienstverlening aan onze klanten centraal. We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierdoor hebben we veel expertise in huis waardoor ook onze dienstverlening stevig is uitgebreid. Naast strategisch advies, proces- en projectmanagement, beschikken we inmiddels ook over een eigen servicedesk die woningcorporaties verder helpt met vragen over functioneel beheer of MS 365.

Daarnaast hebben we geïnvesteerd in een aantal mooie oplossingen die woningcorporaties ondersteunen bij bijvoorbeeld de implementatie van een nieuw systeem. Zoals onze TestKit, die inmiddels veel wordt ingezet voor het testen van nieuwe releases. Ook zijn we nog volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten. Daarom delen wij graag wat wij allemaal in huis hebben.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij adviseren corporaties op het gebied van informatisering en we ondersteunen hen bij het implementeren én beheren van informatiesystemen. We bieden een breed scala aan diensten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Van het opstellen van de informatiestrategie tot en met het functioneel beheer.

Ook begeleiden we corporaties in het uitvoeren van selectie- en implementatietrajecten. Bijvoorbeeld in de keuze voor of implementatie van een nieuw primair bedrijfssysteem of een geschikte outsourcingspartner. Daarbij ondersteunen wij corporaties ook bij conversies, testtrajecten én het leveranciersmanagement. Bezoekers kunnen dus met al hun vragen op het gebied van informatiemanagement bij ons terecht.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij hebben alle diensten in huis en zo kunnen we onze klanten op het gehele pakket van informatisering ondersteunen en ontzorgen. Hierbij richten we ons op de lange termijn. Van onze klanten krijgen we ook terug dat we ons verantwoordelijk voelen voor het resultaat gericht werken én het verbinden.

Veranderingen op het gebied van informatisering raken de hele organisatie. Het betrekken van medewerkers en de betekenis voor de organisatie, nu en in de toekomst, heeft daarom onze focus. Daarmee bereiken we niet alleen dat we onze opdrachten succesvol afronden, maar ook dat we het resultaat borgen. Dat doen we door de verbinding te maken met zowel de medewerker als de leverancier.

Hersense is op CorporatiePlein te vinden op stand 42.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hersense