Hersense

Specialisatie

Aangenaam, wij zijn Hersense. Onafhankelijke adviseurs op het gebied van informatisering, automatisering, organisatie en communicatie. Wij adviseren en ondersteunen corporaties bij het inrichten, verbeteren en implementeren van alle vraagstukken op het gebied van informatisering en automatisering, de interne organisatie en/of de communicatie. De volkshuisvesting zit in ons bloed. Al onze medewerkers zijn werkzaam geweest voor woningcorporaties waardoor wij weten wat er speelt en waar corporaties behoefte aan hebben. Wij zoeken naar creatieve en pragmatische oplossingen die passen bij uw organisatie. Als geen ander kunnen wij uw strategie vertalen naar operationele resultaten. En dit doen we altijd samen met de organisatie. Hierdoor borgen wij de bijbehorende veranderingen binnen uw organisatie zodat deze gedragen worden door de werkvloer. Want of het nu gaat om beleid, strategie, pakketselecties, –implementaties of het inrichten van de beheerorganisatie; de meerwaarde ligt altijd in de uitvoering en acceptatie van uw medewerkers.

Toekomstvisie

De corporatiebranche is volop in beweging en corporaties moeten daar flexibel op in kunnen spelen. De inzet van zowel de informatisering als de automatisering (I&A) is daarbij onmisbaar geworden. Vooral daar waar dit het verder professionaliseren van de bedrijfsvoering betreft. Daarbij moeten corporaties in verbinding staan met hun omgeving, in staat zijn om de juiste keuzes te maken en zich kunnen aanpassen aan veranderingen. Ook richten corporaties zich steeds meer op hun kerntaken en fungeren zij vaker als opdrachtgever. Samen met hun partners en belanghouders maken zij afspraken om tot de gevraagde resultaten te komen. Dit vraagt om efficiënte werkprocessen, ondersteund door renderende informatiserings- en automatiseringsmiddelen.

Referenties

Wij hebben voor meer dan 76 corporaties opdrachten mogen uitvoeren. Dit varieert van het opstellen van I&A-beleid en het realiseren van procesverbeteringen tot het inrichten en ondersteunen van het functioneel beheer en het selecteren en implementeren van nieuwe informatiesystemen.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een professioneel en kennisintensief bedrijf met een pragmatische ‘hands-on’ mentaliteit. Onze passie is om ICT leuk te maken! Dat doen we door continu verbinding te maken met de praktijk. Bijvoorbeeld met onze easyScrum methodiek. Of door het leveren of ondersteunen van functioneel beheer. Maar vooral door met uw mensen te bepalen wat nodig is zodat we samen het juiste resultaat behalen. En dat zorgt voor plezier. Want alleen met plezier in je werk én met een plezierige samenwerking, kun je het beste in jezelf naar boven halen. Verwacht van ons dan ook geen wollige adviezen, maar resultaten die aansluiten op de specifieke behoeften van uw organisatie.


Aantal medewerkers: 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: 76
Actief in corporatiemarkt sinds: 2005

Contactgegevens

Hersense
De Ooijen 13, 4191 PB Geldermalsen
06 46 19 11 19 / 06 27 90 12 89 / 06 43 43 90 35

vraag@hersense.nl
https://www.hersense.nl

Hersense in het nieuws