Hersense over datakwaliteit en het vierkanten wiel

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wil je weten wat datakwaliteit en het vierkanten wiel met elkaar te maken hebben? Schrijf je dan in voor onze online kennissessie op 2 maart tijdens de CorporatieGids Livedagen. Eelco Hers en Henk Rakké laten je vanuit je (thuis)werkplek kennis maken met onze implementatiemethodiek om “zonder hobbels” aan datakwaliteit te werken. 

Het belang van datakwaliteit
Datakwaliteit wordt steeds belangrijker. Aedes verwoordt het als volgt: “Goede data draagt direct bij aan de kwaliteit van beleid en het werk, het soepel verlopen van de dienstverlening en de betrouwbaarheid van verantwoordingsinformatie. Het brengt meer plezier op de werkvloer en tevredenheid van huurders.”

Bezoek onze sessie en leer
In je processen leg je veel data vast. Maar waar leg je de data goed vast, zodat het overal in de organisatie gebruikt wordt? Dit begint bij het optimaliseren van je processen en het optimaal inzetten van je systemen. En het borgen aan de bron: VERA, CORA, SBR en RGS; wij kunnen ze dromen! Wij kennen de valkuilen, hobbels en uitdagingen. Onze methodiek sluit naadloos aan op het stappenplan datakwaliteit van Aedes. Tijdens onze sessie leer je hoe je voorkomt dat het structureel werken aan datakwaliteit niet blijft “hangen” op een “vierkanten wiel”.

Aanmelden voor de sessie op 2 maart kan via deze link.

Kennissessies 8 april, 11 mei en 10 juni
Wat staat er nog meer op ons programma? Op donderdag 8 april komt het onderwerp “ERP” aan bod komen en in de kennissessie van 11 mei behandelen we het onderwerp “Procesoptimalisatie”. We sluiten af op 10 juni met de onderwerpen “Oplossingen rondom Microsoft 365” en “Documentcreatie/Documentstromen/Documentopslag”. Benieuwd naar wat wij hierover te vertellen hebben? Meld je dan nu aan! En houd goed onze website Hersense.nl, LinkedIn en natuurlijk CorporatieGids.nl in de gaten. Hierop zullen wij binnenkort meer bekend maken over dit onderwerp.

Bron: Hersense, Foto: Hersense