Info Support Real Estate Services: "Optimale facilitering van het digitaliseren van processen"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer corporaties kiezen voor de cloud en gaan digitaal. Maar hoe pak je dat effectief aan? En wat is daarbij de meest optimale facilitering? Cloud-specialist en leverancier van het integratieplatform de Datarotonde Info Support Real Estate Services vertelt op 21 september tijdens CorporatiePlein meer over de mogelijkheden van de cloud. Een gesprek met Frans Pas, Commercieel Manager.

Frans ziet enorme kansen voor woningcorporaties met processen in de cloud: "Data-, applicatie- en procesintegratie, harmonisatie en rationalisatie kunnen de wendbaarheid, efficiency en de slagvaardigheid van corporaties aanzienlijk vergroten.Door het ontsluiten en integreren van al aanwezige data, processen en applicaties, komt de potentie, verborgen in bestaande applicaties en databronnen beschikbaar."

Harmonisatie in de sector
Info Support Real Estate Services speelt daarop in met haar integratieplatform de Datarotonde. "Dit platform gedraagt zich als een single-point-of-administration, een onafhankelijk coördinerend tussenpersoon of 'man in the middle'. De Datarotonde ontzorgt en ontsluit mogelijkheden, zowel systemen in de cloud als on-premise binnen de eigen muren en bij ketenpartners. Door aan te sluiten komt de rijkdom in de vorm van al gekoppelde toepassingen en partijen direct beschikbaar voor corporaties."

Op CorporatiePlein 2017 vertelt Info Support Real Estate Services meer over de mogelijkheden met de Datarotonde. "Op onze stand gaan wij graag met bezoekers in gesprek over de voordelen van harmonisatie in de sector. De optimale facilitering van het digitaliseren van processen maakt corporaties wendbaarder en slagvaardiger. Wij geven daarnaast aan de hand van klantcases ook toelichting over de toegevoegde waarde voor de sector van de Datarotonde in relatie tot de harmonisatie van processen, en beantwoorden graag vragen van bezoekers."

Info Support Real Estate Services is op CorporatiePlein te vinden op stand 18