Intratone: Huurder langer thuis laten wonen met moderne software-oplossingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoe kunnen moderne software-oplossingen corporaties efficiënter laten werken en huurders langer zelfstandig thuis laten wonen? Intratone vertelt daar op 26 september meer over op CorporatiePlein. Het bedrijf is één van de exposanten tijdens de vakbeurs, en wij gingen vooraf in gesprek met Benelux Manager Clément Robert.

“De focus ligt bij Intratone op de digitalisering van de communicatie van de corporatie naar de huurder,” legt Clément uit. “Op dit moment gebeurt dat meestal nog op papier, waarbij een complexbeheerder een brief in de bus moet doen of een memo aan een prikbord moet hangen. Wij geloven dat dit gedigitaliseerd kan worden waardoor de corporatie efficiënter kan werken.”

Langer thuis wonen
“Daarnaast geloven wij dat de intercomsystemen verder gedigitaliseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Oude intercoms zijn alleen vanaf de ingang van elk appartement bereikbaar, maar door over te stappen op nieuwe oplossingen kan het woongemak van de bewoner worden vergroot waardoor deze langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.”

Live demo
Tijdens CorporatiePlein vertelt Intratone meer over haar software-oplossingen: “Zo geven we op onze stand onder andere een live demo van een elektronisch toegangscontrolesysteem voor de hoofdingangen van appartementencomplexen,” vertelt Clément. “We zullen ook een demo geven van onze draadloze intercoms voor appartementencomplexen en laten wij ons realtime communicatiescherm zien. Daarnaast kunnen bezoekers op onze stand een verrassingsgeschenk winnen.”

Intratone is op CorporatiePlein te vinden op stand 56

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Intratone