ISRES: Processen binnen én buiten de corporatie verder digitaliseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Business Unit Manager Arjan Hiemstra en Manager Frans Pas van ISRES.

Onlangs lanceerde ISRES haar Data Lake, en hier vertelt het bedrijf tijdens CorporatiePlein meer over. Arjan: “ISRES heeft nu als aanvulling op de Datarotonde een geïntegreerd Business Proces Modelling Engine én Data Lake beschikbaar. Corporaties zijn hiermee in staat om gedigitaliseerde processen binnen én buiten de keten te implementeren, deze te analyseren met de Data Lake en waar nodig aan te passen met behulp van de Business Proces Monitoring-engine.”

Digitale strategie
“De functionaliteit van het totale portfolio stelt corporaties en hun ketenpartners in staat hun digitale strategie te implementeren en regie te voeren op elementen die zij zinvol achten,” gaat Frans verder. “Op CorporatiePlein zal ISRES de afzonderlijke toepassingen toelichten. Door de uitgebreide en jarenlange kennis van en ervaring met de sector en het streven naar standaardisering, is ISRES in staat met bezoekers de diepte in te gaan.”

Standaard koppelingen
Bezoekers kunnen zich daarnaast ook aanmelden voor twee kennissessies. Arjan: “In ‘Standaard koppelingen met de Datarotonde van ISRES’ nemen wij hen mee in de mogelijkheden die de Datarotonde biedt om intern en extern standaard koppelingen in te richten. Bezoekers kunnen hier inspiratie opdoen om gegevensuitwisseling te verbeteren of de bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Ook wordt er ingegaan op de dienstverlening van ISRES op deze koppelingen, in het bijzonder het managed concept zoals toegepast in KOVRA Managed.”

Digitalisering en monitoring
“In ‘Werkproces digitalisering en monitoring met de Datarotonde van ISRES’ vertellen we over hoe dagelijkse werkprocessen uitgevoerd kunnen worden met de Datarotonde,” vertelt Frans. “Hierin komen de randvoorwaarden voor digitalisering, de inzet van RPA, de waarde van een BPM Engine en de door de Datarotonde geboden ‘Monitoring as a Service’ langs om een ingericht proces en de gegevenskwaliteit end-to-end in de keten te monitoren. Ook lichten we in deze sessie het Data Lake verder toe, dat een oplossing biedt om inzicht te verkrijgen in de gegevens die via de Datarotonde lopen.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: ISRES