Itris: Doorontwikkeling, Kennis en Innovatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met de ambitie om de meest klantgerichte ERP-partner voor woningcorporaties te zijn, werkt Itris iedere dag aan doorontwikkeling, kennis en innovatie. Op CorporatiePlein 2023 vertelt het bedrijf hier meer over. Voorafgaand aan de vakbeurs spraken wij alvast met Marketing- en communicatieadviseur Gerdien van Lemmen over wat bezoekers die dag bij Itris kunnen verwachten.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Itris nodigt je van harte uit op CorporatiePlein stand 61, waar we je graag laten zien hoe we voortdurend werken aan onze drie pijlers (Doorontwikkeling, Kennis en Innovatie). We doen dat in nauwe samenwerking met jou als gewaardeerde klant. Vanuit onze ambitie om de meest klantgerichte ERP-partner voor woningcorporaties te zijn, creëren we samen met jou gestroomlijnde processen, luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en coördineren we onze strategische planning met jouw input. Dit alles met als doel om je de ultieme ondersteuning te bieden voor alle operationele processen binnen de corporatie.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op CorporatiePlein stand 61 kun je de volgende sessies volgen, waarbij je gelijk jouw vraag kunt stellen aan de specialist.

Ontdek de toekomst van efficiëntie
De nieuwste ViewPoint release 7.1 maakt het werk eenvoudiger dan ooit tevoren! Kom naar onze kennissessie en leer hoe we jouw dagelijkse taken stroomlijnen met onze vernieuwde en nog meer intuïtieve gebruikerservaring.

Dé Itris Academy helpt jou efficiënter en effectiever te werken!
De Academy zorgt zowel voor een hogere datakwaliteit als voor een stijging van het verandervermogen. Met het vergroten van kennis via de Academy, bespaar je kosten en stijgt de tevredenheid van jouw huurder en medewerker. Hoe? Wij leggen het graag aan je uit.

Intelligente processen, een revolutionaire stap vooruit
Leer alles over onze intelligente processen en transformeer jouw werkzaamheden binnen de woningcorporatie. Het Innovatielab van Itris heeft inmiddels de eerste procesmodule Sociaal Incasseren gereed die nu bij onze klanten wordt geïmplementeerd. Er zijn daarnaast ook grote stappen gezet bij de volgende procesmodule Dynamisch Verhuren; Itris en NCCW slaan de handen ineen met Blueriq om de snelste en slimste processen van morgen verder uit te bouwen. Ben je nieuwsgierig naar de procesmodules of ambities? Wij vertellen je er graag over.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Zoek je een adviespartner? Graag zien wij jou op stand 61 en praten we samen verder onder het genot van de smaak van innovatie. Hier vertellen we hoe wij je kunnen ondersteunen en begeleiden in de woningcorporatie van de toekomst, waarbij jouw huurder centraal staat.

Itris is op CorporatiePlein te vinden op stand 61.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Itris