Itris: Hoe een intelligent ERP de standaard van de sector gaat worden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om in te kunnen spelen op de continu veranderende uitdagingen in de sector, is het essentieel dat je softwarepartner meebeweegt. Wat dat precies inhoudt en hoe Itris dat doet, staat op CorporatiePlein centraal op de stand van de ERP-leverancier. Voorafgaand aan de beurs spraken wij alvast met Rick de Krom, Commercieel Directeur en Dion Bonné, Portfolio Manager, over wat het bedrijf 22 september laat zien.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Als corporatiespecifieke ERP-leverancier snapt Itris als geen ander welke uitdagingen de sector vandaag en in de toekomst zal tegenkomen. Als softwarepartner moet je hierin meebewegen. Het draait niet langer om het leveren van functionaliteit, maar om samen tot meetbare waarde te komen op een intelligente manier. Dit doen wij door drie strategische pilaren te onderscheiden: doorontwikkeling, kennis en innovatie. Door de slimme scheiding, creëer je focus op waardecreatie.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Itris heeft samen met haar klanten de start gemaakt met de volgende generatie ERP. Het eerste proces is nu al een ongekend succes en de sector is lovend. Wij lopen graag samen met u naar onze stand 62 waar we samen praten over hoe wij uw woningcorporatie van de toekomst kunnen ondersteunen en wat de drie pilaren voor uw organisatie kunnen betekenen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
De verandering van administratief naar proactief werken. De nadruk heeft de afgelopen jaren sterk gelegen op het bieden van een foutloze dienstverlening aan huurders. De volgende stap is het oplossen van problemen voordat de klant deze kant ontdekken, waarbij hyperpersonalisatie de meest relevante manier wordt van dienstverlening. Het iERP – een intelligent ERP-systeem – maakt het mogelijk om van standaard dienstverlening terug te keren naar een individuele aanpak. Het Innovatielab van Itris is erin geslaagd om de eerste procesmodule genaamd Sociaal Incasseren te lanceren. Bent u benieuwd naar deze module of de ambities? Wij vertellen er graag over.

Heeft u daarnaast ook last van verloop binnen de organisatie? Houden vragen als kennisborging, grip houden op datakwaliteit, wegzakkende kennis en het maximale halen uit de laatste versie van software u ook bezig? Men stelt ‘Kennis is macht’, en wij voegen daar graag ‘plezier’ aan toe. Door kennis op orde te houden, werkt u fluitend de dag door. De Itris Academy zorgt voor een stijgende datakwaliteit en een stijging van het verandervermogen met 24 procent. Daarnaast levert het een kostenbesparing op van 10 procent. En de tevredenheid van huurders en medewerkers groeit met 18 procent. Hoe? Wij leggen het graag uit.

Itris is op CorporatiePlein te vinden op stand 62.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Itris