Itris: Samen Open Proactief

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Om de primaire bedrijfsprocessen bij een woningcorporatie te ondersteunen, is het gebruik van een ERP-systeem essentieel. Hoe Itris dat doet met haar klanten staat 23 september centraal bij Itris op CorporatiePlein, en CorporatieGids.nl sprak daar alvast over met Gerdien van Lemmen.

Itris vertelt op CorporatiePlein onder andere over hoe zij samenwerkt met haar klanten en hoe ViewPoint de primaire processen van woningcorporaties ondersteunt. Gerdien: “Itris is bewezen de meest klantgerichte ERP-partner voor woningcorporaties. Samen met hen stellen we processen op, houden we verkiezingen over hun wensen en stemmen de strategische kalender samen af. Om zo de optimale ondersteuning van operationele processen in de back-, mid- en frontoffice te bieden. ViewPoint is de centrale bron waar eenduidig alle informatie wordt vastgelegd voor het leveren van juiste en volledige rapportages plus verantwoording en het delen van data met toepassingen van derden.”

Tips en tricks
Tijdens CorporatiePlein geeft Itris ook verschillende sessies op haar stand. Gerdien: “Door middel van een live-verbinding met het Itris-kantoor, kunnen bezoekers deze sessies volgen en direct vragen stellen aan de specialist. Zo geeft Customer Engagement Manager Marco Koopmans een interactieve sessie met tips en tricks over ViewPoint. Perfect voor degene die het maximale uit ViewPoint willen halen.”

Wat maakt bezoekers en Itris uniek?
“Collega Henri Guillaume – Manager Customer Support – vertelt hoe Itris de zeven gouden regels voor het klantvriendelijkste bedrijf in praktijk brengt. Tevens vertelt hij waarom bezoekers hierin uniek zijn.”

Kennis vergroten
Efficiënter en effectiever werken staan centraal in de sessie van Coördinator Applicatiebeheer Mohamed al Mourabit. “Hij vertelt over hoe bezoekers hun kennis kunnen vergroten, waardoor ze efficiënter en effectiever kunnen werken.”

Demonstratie ViewPoint
“Als laatste neemt Pre Sales Consultant Geert Laurijssens bezoekers mee naar wat ViewPoint voor woningcorporaties kan betekenen. Nieuwsgierig geworden? Kom op 23 september dan zeker langs op onze stand.”

Itris is te vinden op stand 60 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Itris