Luxs en Aareon bundelen de krachten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op woensdag 16 februari tekenden Björn Brix, Kris Spitsbaard en Jeroen Kuiper de samenwerkingsovereenkomst tussen Luxs en Aareon.

Dankzij deze samenwerking kan Aareon Luxs, de applicatie voor al uw vastgoedvraagstukken, aan haar klanten aanbieden en zullen de toepassingen van Luxs en Aareon, zoals Tobias en Aibatros, ook geïntegreerd worden, zodat deze naadloos met elkaar kunnen samenwerken en elkaar versterken.

Zonder de juiste hulpmiddelen is het vastleggen van data van gebouwen en woningen vaak een klus waarbij veel zaken handmatig worden gekoppeld op basis van verschillende informatiebestanden en waarbij informatie zich ook steeds vaker buiten de eigen organisatie bevindt.

Luxs digitaliseert vastgoed snel en efficiënt en koppelt daarbij ook externe bronnen, zoals Kadaster, BAG, CBS, EP-Online, Feenstra en Kemkes. Daarmee ontstaat een digital twin van het bezit en is er maximale ondersteuning bij het beantwoorden van alle vastgoedvraagstukken. Luxs realiseert een hogere datakwaliteit die zich bijvoorbeeld uit in een slimmere cartotheek, een kloppende woningwaardering, actuele plattegronden, 3D-modellen en een verbeterde samenwerking met partners in de keten.

Voor Aareon is dit een bijzonder waardevolle samenwerking die haar relaties nog meer kansen biedt om hun werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Bron: Aareon, Foto: Aareon