NCCW en Techxx Bright Answers versterken samenwerking

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Portalen worden steeds belangrijker voor corporaties en zijn voor NCCW van strategisch belang. NCCW heeft daarom vorig jaar al besloten dat de portalen integraal onderdeel gaan worden van de integrale oplossing (XBIS Online) die ze aanbiedt. Gezien dit belang gaat NCCW hier een specifieke focus op aanbrengen samen met dé specialist op het gebied van portalen, Techxx Bright Answers. Door samen op te trekken wordt het ontwikkel- en ondersteuningsteam versterkt en de slagkracht in de markt vergroot.

De samenwerking houdt in dat NCCW en Techxx Bright Answers op het gebied van portalen gezamenlijk optrekken, ontwikkelen en implementeren. De strategie van NCCW, waarbij volop wordt ingezet op één geïntegreerde oplossing XBIS Online met BPM processen en één UI, wordt hiermee versterkt. Hierdoor wordt nieuwe functionaliteit sneller ontwikkeld en worden de huidige portalen functioneel completer. 

Door de samenwerking versterkt NCCW haar kennis op het gebied van webontwikkeling, waardoor ze de corporaties betere oplossingen op het gebied van klantervaring, klantcommunicatie en geïntegreerde, geoptimaliseerde bedrijfsprocessen kan bieden.

Bron: NCCW | Foto: NCCW