NEH bij CorporatieGids LIVE 2018: Security awareness en de AVG

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op donderdag 12 april 2018 vindt in Expo Houten de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Tijdens dit evenement verzorgt NEH een interactieve kennissessie in het kader van security awareness en de AVG, die 44 dagen later zal intreden. Ga in gesprek met collega-corporatie LEKSTEDEwonen over security awareness en stel uw vragen over de AVG aan onze privacy officer Frank Baas.
Direct inschrijven kan hier.

Deel 1: Security awareness met LEKSTEDEwonen 
LEKSTEDEwonen uit Vianen ervaarde dat het tijd was om de bewustwording van gevaren omtrent informatiebeveiliging te vergroten onder medewerkers. Na het volgen van een klassikale training, namen alle medewerkers van de woningcorporatie deel aan een e-learningstraject van een jaar.

De corporatie bevindt zich nu 8 maanden in het traject en de eerste resultaten zijn al zichtbaar. Tijdens CorporatieGids LIVE worden de ervaringen en bevindingen door LEKSTEDEwonen met u gedeeld.

Deel 2: De AVG met privacy officer Frank Baas 
We zijn er allemaal mee bezig; de aanstaande AVG. Wat betekent deze wetswijziging precies voor uw organisatie én uw medewerkers? Tijdens het tweede deel van de kennissessie bieden we u de mogelijkheid om uw vragen omtrent de AVG voor te leggen aan privacy officer Frank Baas.

Vanuit zijn kennis en ervaring helpt Frank tientallen woningcorporaties bij de voorbereidingen op de aanstaande wetswijziging. Tijdens CorporatieGids LIVE stelt hij zijn expertise graag aan u beschikbaar.

AVG geldt voor iedereen 
Om op de veel gestelde vragen rondom de AVG antwoord te geven, biedt NEH samen met BeveiligMij een AVG e-learning aan. In twee modules worden al uw medewerkers op een laagdrempelige manier meegenomen in de AVG en wat deze voor hen betekent, zowel zakelijk als privé.

Tijdens CorporatieGids LIVE vertellen we u graag meer over de mogelijkheden rondom deze e-learning. Natuurlijk kunt u ook direct meer informatie opvragen via marketing@nehgroup.com of door te bellen naar 033 4343 070.

Als corporatiemedewerker kunt u zich via CorporatieGids gratis inschrijven voor de tweeledige kennissessie van NEH.

Bron: NEH