NEH genomineerd voor Ondernemersprijs Leusden in jubileumjaar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

2017 is een feestelijk jaar voor NEH. Naast een prachtig twintigjarig jubileum, heeft NEH dit jaar al vele mooie contractverlengingen mogen doen en nieuwe klanten mogen verwelkomen. Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven in de Leusdense gemeenschap, NEH is namelijk genomineerd voor de Ondernemersprijs Leusden 2017.

Vanuit een groot aantal inzendingen heeft een onafhankelijke vakjury NEH als één van drie kanshebbers voorgedragen.

Bericht Rabobank: “Het bestuur van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers heeft een keuze gemaakt uit de inzendingen en heeft drie kandidaten geselecteerd. Deze voldoen naar het oordeel van het bestuur aan de selectiecriteria: innovatief, onderscheidend en maatschappelijk relevant. Ze hebben alle drie een zekere voorbeeldfunctie voor andere bedrijven en organisaties.”

Nu zou het natuurlijk geweldig zijn als NEH de Ondernemersprijs Leusden ook daadwerkelijk in ontvangst mag nemen en daarvoor hebben we uw hulp nodig! U kunt namelijk tot 23 oktober op NEH stemmen via deze stempagina.

De officiële bekendmaking van de prijswinnaar en de uitreiking van de Ondernemersprijs Leusden 2017 vindt plaats tijdens de Herfstmanoeuvres van 24 oktober, een netwerkborrel voor ondernemend Leusden.

Bron: NEH Shared Services

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH Shared Services in de CorporatieGids 2017 te bekijken.