NEH: Makkelijker en efficiënter werken met de NEH Online Werkplek

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Communicatiemedewerker Shannon Kroeze van NEH.

Door de coronacrisis werken corporatiemedewerkers massaal thuis. Shannon: “We gebruiken daarbij steeds meer middelen als Microsoft Teams en Office 365. NEH innoveert verder op deze ontwikkelingen en heeft samen met Workspace 365 de nieuwe NEH Online Werkplek gecreëerd. Een online omgeving waar corporatiemedewerkers nog makkelijker en efficiënter kunnen werken.”

Collega’s meenemen
“Tijdens de beurs vertellen we graag meer over de NEH Online Werkplek en de voordelen die deze biedt,” gaat Shannon verder. “Hoe ziet deze eruit? Wat brengt deze innovatie jouw collega’s? En hoe krijgen we alle corporatiemedewerkers mee in het gebruik van nieuwe, digitale middelen? Wie benieuwd is naar de antwoorden, nodigen wij om 10:00 of 14:00 van harte uit op onze virtuele stand waar bezoekers een kennissessie kunnen bijwonen en de voordelen van de online werkplek zelf kunnen ervaren.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: NEH