NEH: Outsourcen toegankelijk voor iedere corporatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties die willen focussen op haar kerntaken kiezen er steeds vaker voor om ICT uit te besteden. Als specialist op dit gebied vertelt NEH daar meer over tijdens CorporatiePlein. Voorafgaand aan de vakbeurs spraken wij daar alvast over met Martijn Drost, Communicatie Adviseur van NEH.

“Wij hebben speciaal voor woningcorporaties tot ongeveer twintig medewerkers de WoCo-Cloud ontwikkeld,” begint Martijn. “Deze biedt corporaties dé oplossing om op een betaalbare manier te kunnen outsourcen. Het gevolg: ICT wordt buiten de deur gezet en nieuwe ICT-mogelijkheden zijn nu ook voor kleinere woningcorporaties binnen handbereik. Wat ons betreft kan elke woningcorporatie zich richten op haar core business, haar kernwaarden en natuurlijk de huurders.”

Volgende stap
Daarnaast vertelt NEH op haar stand meer over de volgende stap omtrent de AVG. “De AVG heeft haar intrede gedaan en ‘de wereld draait gewoon door’. Veel corporaties hebben zich door NEH laten ondersteunen om aan de nieuwe eisen van de wet te voldoen. Waar corporaties ook staan in het AVG-proces, het is mogelijk tijd voor de volgende stap. Op onze stand zijn verschillende AVG-specialisten aanwezig die graag met bezoekers in gesprek gaan over deze stap. Daarnaast kijken we samen naar oplossingen die kunnen helpen om te (blijven) voldoen aan de AVG.”

Nieuwe ontwikkelingen
“Als laatste vertellen wij graag over de nieuwe ontwikkelingen waar wij als NEH écht warm van worden,” vertelt Martijn. “Wij laten enkele nieuwe ontwikkelingen zien die direct meerwaarde kunnen bieden voor woningcorporaties. Zo kunnen bezoekers bij onze hardwarebar zelf het werken met de nieuwste Microsoft Surfaces ontdekken en ervaren. Ook vertellen wij over het veilig buiten kantoor werken met multifactor authenticatie en mobile device management. Benieuwd naar andere ontwikkelingen waar corporaties direct meerwaarde van kunnen ondervinden? We verwelkomen bezoekers graag op onze stand, uiteraard met het lekkerste bakje koffie van CorporatiePlein.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: NEH

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

NEH is op CorporatiePlein te vinden op stand 40