NEH over de nieuwste ICT-ontwikkelingen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als marktleider binnen de corporatiebranche bekijkt NEH welke ICT-ontwikkelingen directe meerwaarde bieden voor uw woningcorporatie. Deze meerwaarde vormt dan ook de basis voor de totstandkoming van onze diensten. Tijdens CorporatiePlein 2018 op donderdag 27 september kijken wij graag samen met u naar de nieuwste ontwikkelingen en de bijhorende diensten voor uw corporatie.

Devices 
De werkplek verandert. Thin clients maken plaats voor Windows 10 devices zoals de Microsoft Surface. En niets is leuker dan de nieuwste snufjes uitproberen, toch? Bij de NEH Hardware Bar ervaart u zelf hoe het is om te werken met de nieuwste Microsoft Surface.

Uw werknemers willen daarnaast 24/7 toegang hebben tot bedrijfsapplicaties, waarbij ze overal veilig kunnen werken. Het gevolg: beheer van werkplekken wordt een stuk complexer en uitdagender. NEH Device Management biedt beheer op afstand voor alle Windows 10 devices waarmee downtime van werkplekken tot het minimale beperkt wordt. Ook de steeds frequentere updates vanuit Microsoft worden hiermee ondervangen.

Daarnaast voorziet NEH in het beheer van tablets en mobiele telefoons met Android of iOS. Op basis van Microsoft Intune heeft NEH de dienst Mobile Device Management ontwikkeld.

Databeveiliging 
Nu de AVG een feit is en de maatregelen bij ieder bedrijf geïmplementeerd worden, is het tijd voor NEH Data Bescherming. Deze dienst maakt het mogelijk om encrypted mail te versturen en data te classificeren. Hierbij kan bijvoorbeeld aangeven worden of een document intern of extern beschikbaar moet zijn en wat de ontvangende partij ermee kan. Ook is het mogelijk om documenten in te trekken, zodat de geadresseerde geen toegang meer heeft.

Data te allen tijde restoren wordt mogelijk met Public Cloud Back-up. Deze dienst biedt u de zekerheid van veilig en versleuteld opgeslagen data buiten de Office 365 omgeving met een onbeperkte bewaartermijn.

Inloggen 
Het vormt voor velen een ergernis: zoveel verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden voor allerlei websites. Bij uw organisatie ligt de uitdaging om bij te houden welke medewerker toegang heeft tot welke websites. Wat als een medewerker uit dienst gaat, wordt het algemene account voor die website dan voorzien van een nieuw wachtwoord?

NEH ging aan de slag om websites als apps op te voeren en zo de gebruiker een Single Sign On ervaring te geven. Momenteel wordt deze werkwijze intern getest en wij verwachten op basis van de resultaten dat deze dienst binnenkort ter beschikking gesteld wordt.

Mocht een medewerker zijn wachtwoord vergeten, dan is het met NEH Wachtwoord Reset niet meer nodig om de Servicedesk te bellen. Een gebruiker kan zelfstandig en eenvoudig zijn wachtwoord resetten. Deze dienst is gebaseerd op Azure Self Service Password Reset.

Daarnaast biedt NEH een extra beveiligingsoptie met Multifactor Authenticatie (MFA), waarmee uw medewerkers gemakkelijk en veilig via twee-staps-verificatie toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties. In de toekomst zal naast een sms en MFA-app ook Windows Hello als factor worden toegevoegd.

Wij verwelkomen u met plezier op stand 40 
Genoeg gespreksvoer dus. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw corporatie? Wij nodigen u van harte uit om van gedachten te wisselen en u vrijblijvend te adviseren op het CorporatiePlein. U vindt ons bij stand 40. Inschrijven is gratis en kan via https://corporatieplein.nl/nl/registratie.

Bron: NEH | Foto: NEH