NEH over outsourcen voor kleinere woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Speciaal voor woningcorporaties tot 2.500 vhe (circa 25 medewerkers) heeft NEH de WoCo-Cloud ontwikkeld. Deze Cloud biedt u dé oplossing om op een betaalbare manier te kunnen outsourcen. Het gevolg? ICT-zorgen de deur uit en nieuwe mogelijkheden binnen bereik. Focussen op uw eigen core business, uw kernwaarden en uw huurders.

Dezelfde uitdagingen 
Woningcorporaties realiseren zich dat zij ieder voor dezelfde uitdagingen staan. ICT wordt groter, belangrijker én ingewikkelder. Het veelvuldig veranderen van de wetgeving en de steeds strakkere regels ten aanzien van de verantwoording maakt goede bedrijfsvoering vele malen complexer. Medewerkers gaan over op de mobiele werkplek, openingstijden voor huurders zijn in veel gevallen tijdens kantooruren, of zelfs enkel de ochtenden gedurende een werkweek. 

Kleinere corporaties beschikken over minder mensen om al deze veranderingen door te voeren en toch een kwalitatief goede dienstverlening aan haar klanten te blijven garanderen.

Ruimte voor standaardoplossingen 
Om krachten te bundelen, groeit het aantal fusies. Enerzijds vanwege wetgeving, maar veelal ook vanwege de toenemende complexiteit van de bedrijfsvoering waaronder ook de ICT. Bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd waardoor er ruimte ontstaat voor standaardoplossingen, waarmee bijvoorbeeld betere garantie wordt gegeven voor updates die voldoen aan beveiligingseisen vanuit wetgeving.

Corporaties met minder dan 25 werknemers mogen terecht een niche genoemd worden. Ze zijn uniek en weten in de huidige markt, met wetgeving en andere uitdagingen, te blijven bestaan. Stefan Vogelaar, Manager Consultancy bij NEH, vertelt: “NEH toont met WoCo-Cloud haar waardering hiervoor en wil de kleine corporatie ondersteunen in hun bestaan. Het is voor ons een belangrijk en strategisch project.”

Wij verwelkomen u met plezier op stand 40 
Wilt u meer weten over wat de WoCo-Cloud voor uw corporatie kan betekenen? Bezoek ons op het CorporatiePlein op donderdag 27 september. We nodigen u met plezier uit voor het lekkerste kopje koffie van de beurs. Inschrijven is gratis en kan via https://corporatieplein.nl/nl/registratie.

Bron: NEH | Foto: NEH