NEH: Productieve, veilige en datagestuurde corporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie wil je efficiënt je werk doen, veilig omgaan met jouw gegevens en die van je huurders, én het maximale halen uit je data. NEH helpt corporaties hierbij en vertelt daar op 14 september meer over tijdens CorporatiePlein. Voorafgaand aan het evenement spraken wij daar alvast kort over met Marketing Coördinator Jolijn de Wijs.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Ontdek op CorporatiePlein 2023, Dé dag van de Woningcorporatie, hoe wij ons richten op de thema's productiviteit, veiligheid en data. Op onze stand zullen we specifiek aandacht besteden aan onze diensten SOC SIEM, het geautomatiseerde IDU-proces en Adoptie.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bij ons kun je terecht met vragen over onze SOC SIEM dienst, het IDU-proces en Adoptie. Bovendien staan we open voor andere vragen met betrekking tot 'de Moderne Werkplek'.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
SOC SIEM: In een wereld vol cyberdreigingen en privacykwesties is het essentieel om verdacht gedrag zo vroeg mogelijk te ontdekken. Onze 24/7 SOC SIEM dienstverlening helpt daarbij. SIEM is de software die de beveiligingsprofessionals van NEH de activiteiten van de ICT-omgeving laat monitoren. Deze software verzamelt en analyseert technische informatie uit verschillende bronnen om beveiligingsinbreuken snel te detecteren en erop te reageren. SIEM helpt woningcorporaties om digitaal weerbaarder te worden, met voordelen zoals vroegtijdige detectie van dreigingen en incidenten, alarmering bij potentiële risico's, minimalisering van cyberaanvallen en datalekken, kostenbesparing en verbeterde efficiëntie.

Het uitvoeren van SIEM kan worden ondergebracht in een SOC (Security Operations Center). Het NEH SOC bestaat uit ervaren security analisten die beveiligingsproblemen in IT-systemen en infrastructuur voorkomen, detecteren, beoordelen en rapporteren. Ze zoeken proactief naar dreigingen en kwetsbaarheden. Het SOC zorgt voor continue bewaking van de ICT-omgeving, vergroot compliance met AVG/GDPR en ISO 27001, biedt grip op ICT-security en levert overzichtelijke rapportages.

IDU: Automatisering van het IDU-proces (In dienst, Doorstroom en Uit Dienst van medewerkers) biedt talrijke voordelen voor zowel bestuurders als IT-verantwoordelijken. Bestuurders profiteren van tijdsbesparing, kostenbesparing en betere naleving van wettelijke voorschriften. Automatisering helpt de IT-manager bij geautomatiseerd beheer, gegevensbeheer, integratie met andere systemen en verbeterde beveiliging. Door het IDU-proces te automatiseren, kan kostbare tijd worden vrijgemaakt, administratieve taken worden verminderd en de kans op fouten worden verkleind. Bovendien draagt automatisering bij aan naleving van wetgeving, vermindering van boetes en verbetering van de efficiëntie van HR-processen. Voor IT-verantwoordelijken biedt automatisering geautomatiseerd beheer, verbeterd gegevensbeheer, integratie met andere systemen en verhoogde gegevensbeveiliging. Deze voordelen dragen bij aan een efficiëntere bedrijfsvoering en betere samenwerking tussen afdelingen.

Adoptie: Bereid jouw corporatie optimaal voor op de digitale transformatie met ons ervaren Adoptieteam. Onze experts begrijpen dat deze transformatie zowel technologisch als cultureel van aard is en begeleiden jouw medewerkers bij het accepteren, begrijpen en implementeren van veranderingen. Onze adoptiemethode is op maat gemaakt en biedt diverse mogelijkheden, waaronder communicatieplannen, trainingen, persoonlijke begeleiding en het opleiden van ambassadeurs. We streven ernaar om een cultuur van kennisdeling en ontwikkeling te creëren, zodat jouw organisatie klaar is om te groeien in het digitale tijdperk. Of het nu gaat om datamigratie naar Teams, OneDrive en SharePoint, het opzetten van een intranet of het implementeren van het nieuwe werken, wij hebben de expertise en ervaring om jouw project tot een succes te maken.

NEH is op CorporatiePlein te vinden op stand 5.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: NEH