NEH Webinar: De nieuwe NEH Online Werkplek voor al jouw collega’s

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De visie van NEH, over de moderne werkplek van 2020, is bij veel woningcorporaties bekend. Door Corona is iedereen in sneltreinvaart efficiënt, flexibel en veilig gaan thuiswerken met applicaties en werkplekapparatuur die dat mogelijk maken. Deze manier van werken sluit aan op de gestelde visie. Reden genoeg om weer vooruit te kijken en wel met de nieuwe NEH Online Werkplek.

NEH Online Werkplek
Een online omgeving waar corporatiemedewerkers nog makkelijker en efficiënter kunnen samenwerken, dát is waar de NEH Online Werkplek aan bij gaat dragen. Met de NEH Online Werkplek zetten wij de nieuwe standaard voor de digitale werkplek binnen de corporatiesector

Ervaar de werkplek op 24 september, online natuurlijk
Waar ga in gesprek met corporaties over de Online Werkplek? Online natuurlijk! En wel tijdens het CorporatiePlein. Op 24 september verzorgt NEH om 10.00 uur en 14.00 uur een webinar over de nieuwe NEH Online Werkplek. 

Wil je weten hoe deze werkplek eruitziet, wat het jouw collega’s gaat bieden en hoe je jouw collega’s meekrijgt in het gebruik van deze nieuwe, digitale omgeving? Schrijf je dan vandaag nog in voor een van onze webinars tijdens het CorporatiePlein.

Aanmelden kan hier en is gratis.

Bron: NEH, Foto: NEH