OneXillium: Grip geven op alle content binnen een complex informatielandschap

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De hoeveelheid digitale informatie binnen woningcorporaties groeit iedere dag. Hoe houd je overzicht en grip op al deze gegevens, om zo een goede bedrijfsvoering te kunnen garanderen? OneXillium vertelt erover op CorporatiePlein en voorafgaand aan het evenement spraken wij alvast met Business Consultant Marco van Drogenbroek.

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2023?
Door een sterke groei van informatie en regelgeving is het voor corporaties een uitdaging om dit allemaal te kunnen beheren en beheersen. Huurdersdossiers, vastgoeddossiers, contracten, bevestigingen, facturen. Zomaar een greep uit jouw waardevolle bedrijfsinformatie. De hoeveelheid digitale informatie binnen jouw bedrijf groeit met de dag. En door de diversiteit aan applicaties, portals en apps, is het voor jou en je collega’s vaak onduidelijk waar de juiste informatie zich bevindt.??

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Wij geven je in een complex informatielandschap grip op al jouw content, de zekerheid?dat wet- en regelgeving nauwkeurig worden nageleefd?en de mogelijkheid om dit met gemak aan te kunnen tonen. Zonder dat dit invloed heeft op de toegankelijkheid van informatie.??

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Corporaties hebben van oudsher veel documenten te verwerken. Deze documenten dienen veilig en volgens de geldende wet- en regelgeving worden opgeslagen, maar ook overzichtelijk te worden opgeslagen om makkelijk teruggevonden te worden wanneer nodig. Doordat wij ons niet alleen concentreren op huurdersdossiers, kan de EIM-oplossing ingezet worden voor de totale organisatie.

OneXillium is op CorporatiePlein te vinden op stand 19.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: OneXillium