Ontdek DMS Online – Revolutionaire Documentbeheeroplossing in de cloud

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Volledig gehost in de cloud, is DMS Online ontworpen om perfect te functioneren als het centrale documentmanagementsysteem (DMS) in Dynamics Empire. Dit product markeert niet alleen een mijlpaal in onze inzet voor innovatie, maar benadrukt ook onze visie om de vastgoedmarkt te voorzien van veilige, efficiënte en gebruiksvriendelijke documentbeheeroplossingen. 

Voordelen van DMS Online voor jou: 

  • Naadloze Integratie en efficiëntie: DMS Online is volledig geïntegreerd met Dynamics Empire Online, waardoor jij kunt genieten van documentopslag en -beheer zonder het gedoe van fysiek papierwerk. Dit zorgt voor een soepele gebruikerservaring en verhoogt jouw efficiëntie in dagelijkse processen. Jouw documenten worden centraal opgeslagen in Microsoft365 Sharepoint (online) en zijn direct toegankelijk binnen Dynamics Empire, gebruikmakend van de kracht van het Microsoft365 platform, inclusief Teams, MS Word en OneDrive. 
  • Veiligheid en compliance: Met DMS Online ben je verzekerd van de hoogste standaard voor beveiliging en compliance. Jouw documenten opgeslagen in Sharepoint zijn toegankelijk voor andere Microsoft365 applicaties, waarbij de strengste beveiligingsmaatregelen worden toegepast. Dit zorgt voor een veilige omgeving voor jouw documenten, volledig in lijn met regelgeving en normen. 
  • Gebruiksgemak en innovatie: De samenwerking met Simova, een specialist op het gebied van DMS en outputmanagement, heeft geleid tot een gebruiksvriendelijke oplossing die flexibel is en rijk aan functionaliteiten zoals krachtige zoek-, filter- en weergavefuncties. Dankzij de voortdurende updates en ondersteuning van Zig en Simova, evenals de input van de gebruikersvereniging Woondynamics, blijft DMS Online zich ontwikkelen om aan jouw veranderende behoeften te voldoen. 

Waarom zou je voor DMS Online kiezen? 

  • Bewezen succes: Bijna 27 toonaangevende vastgoedbedrijven, met dagelijks bijna 2500 gebruikers, hebben al gekozen voor DMS Online en ervaren de voordelen van een gestroomlijnd documentbeheerproces. 
  • Klantvertrouwen: Onze klanten, waaronder Tablis, Poort6 en Fien wonen, hebben DMS Online gekozen als een essentieel onderdeel van hun operationele succes. 

Waarom DMS Online 
Met DMS Online bieden wij jou een toekomstbestendige oplossing die de manier waarop vastgoedbedrijven documenten beheren, revolutionair verandert. Door de combinatie van naadloze integratie, ongeëvenaarde veiligheid en gebruiksgemak, samen met voortdurende innovatie en ondersteuning, is DMS Online dé keuze voor bedrijven die voorop willen lopen in de digitalisering van hun documentbeheerprocessen. Stap vandaag nog over op DMS Online en ervaar hoe jouw vastgoedbeheer naar een hoger niveau getild wordt.

Bron: Zig, Foto: Zig